Aprašymas:

Raundas Animaciją Kačių Valgomasis Placemat yra puikus namų reikmenys.

Savybės:

1. Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patikimi ir ilgaamžiai.

2. Graži namų puošmena ant jūsų pietų stalo.

3. Ji gerai sugeria drėgmę ir praleidžia orą.

Specifikacija:

Gaminio dydis: skersmuo 12cm/4.72 į

Produkto svoris: 30g

Gaminio pakuotės: viena OPP krepšys

Gaminio medžiaga: medvilnė

Pakavimo Sąrašas:

Miestelyje*1

Priminimas:

Gaminio matmenys yra visi matuojamas vertus, yra šiek tiek klaidų, prašome, atleisk man, prašom kreiptis į tikrasis produktas.

Pasitenkinimo Garantija:

Mes jums suteiks aukštos kokybės aptarnavimą po pardavimo, prašome būti tikri, kad pirkti.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. [ Mielas Kačių Miestelyje ] Turas Animaciją Kačių Valgomasis Placemat yra gražus ir universalus, sukonstruotas su cute kačių šilumos perdavimo spausdinimo modelis, ryškus ir įdomus.

2. [ Kelis Tikslais ] Turas Animaciją Kačių Valgomasis Placemat yra praktiškas ir universalus, tvirtas ir stilingas, efektyvus izoliacijos ir apsaugos jūsų mylimasis valgomasis stalas.

3. [ Puikios Kokybės Medžiagos ] Suprojektuoti su gerai sugeria drėgmę ir praleidžia orą, Apvalios Animaciją Kačių Valgomasis Placemat yra odos draugiškas ir patogus, pagamintas iš minkštos medvilnės pasirinkto virvės medžiaga.

4. [ Išskirtinį Apdailos ] Ne lengva prarasti, tvirtas ir patvarus, apskritasis Animaciją Kačių Valgomasis Placemat yra tvarkingas, ir sklandžiai tekstūra, sukurta su stipriais audimo ir overlocking procesą.

5. [ Stalo Dekoravimui ] Turas Animaciją Kačių Valgomasis Placemat pridėjo liesti childishness, yra puiki apsauga jūsų pietų stalo, ir yra graži namų puošmena ant jūsų pietų stalo.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros