Sveiki atvykę į Mūsų Parduotuvę

Mes specializuojasi kuriant ir apsirūpinimo visų kategorijų pet produktų ir namų produktų eksporto, mes žada teikti aukštos kokybės produktus ir paslaugas.Be to, mes taip pat siūlome dropshipping ir didmeniniams paslaugų, taip pat, prašome nedvejodami susisiekite su mūsų klientų mumis dėl išsamesnės informacijos.

Produkto Informacija

Ilgai Pliušinis Kačių Lovoje, Šuo Pagalvėlė, Super Minkštas Pūkuotas Šiltas ir Patogus Pet Kilimėlis Produkto funkcijos: 1. Pagamintas iš 4cm ilgio pliušas, super minkštas ir super šiltas, aukštos kokybės PP medvilnės, kad jūsų augintiniai turi gerą ir giliai miega 2. Lengva valyti ir plauti, jis gali būti mašina plauti arba ranka plauti 3. Anti-Slydimo ir vandens įrodymas apačioje dizainas, nešiojamų ir patvarus.Gaminio Medžiaga: 4cm Pliušinis + PP medvilnė Produkto Spalva: Šviesiai Pilka, Tamsiai Pilka, Ruda, Žalia, Rožinė, Rose Red Produkto Specifikacija: Dydis S: skersmuo 45cm, 400g, tinka pet mažiau nei 2,5 KG Dydis M: skersmuo 55cm,600g, tinka pet mažiau nei 8KG Dydis L: skersmuo 65cm,900g, tinka pet mažiau nei 14KG Dydis XL: skersmuo 85cm,1100g, tinka pet mažiau nei 25KG Pastaba: Rankinis matavimas, ten bus šiek tiek klaidų.Ačiū už supratimą!

Vežimas

1. Mes išsiųsti visus užsakymus per 2-5days, nemokamas pristatymas dauguma šalių 2. Prašome tinkamai parašyti savo vardą, pavardę, adresą ir kontaktinį numerį, įsitikinkite, kad gerai gavimo sklypas 3. Jei turite klausimų dėl pristatymo, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes išspręsti jums artimiausiu metu

Atsiliepimai

1. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome pateikti 5 žvaigždučių reitingą ir pridėti po mūsų parduotuvę, jei jūs patenkinti mūsų produktais, galite tapti mūsų VIP nuolaida ateities užsakymus. 2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinės žiniasklaidos teigiamų komentarų, mes jums siūlome nemokamą produktą ar nuolaidą kitam užsakymui. 3. Jei esate nepatenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį (1-3 žvaigždės), mes garantuojame, kad išspręstumėte problemą už jus.Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: mama katė, karalius katė, blogas katė, sužinokite katė, aplikacijos katė, naftos katė, urvas katė, katė parama, paglostyti katę, kačių namelis.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Koralų Vilnos
  • Funkcija: kvėpuojantis
  • Tipas: katės
  • Yra Protingas Prietaisas: NO

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros