Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

Lengva Valyti: Tiesiog nušluostykite su drėgnu skudurėliu ir išdžiūti natūraliai.Net jei naudojami ilgą laiką, tai bus toks ryškus, kaip naujas.

Išskirtinį Gyvenimą Pasirinkimas:Elegantiškas placemats būtų puiki apdaila ir gyvenimo kokybę jūsų namuose, valgomasis, holas, virtuvė, troba ir verslo biuro.Rotango stalo užtiesalai yra tikrai puiki dovana Velykų, Padėkos ir Kalėdų vakarienė ir kt.

Rankų darbo Amatai: Pagaminti ekologišką Rankomis Austi iš rotango, natūraliai atsparūs ir karščiui atsparaus, priduria, natūralios spalvos bet kurioje patalpoje.

Patvarus: Heatproof, non-slip, atsparios izoliacijos ir Išlaikyti pietų stalo nuo dėmių, išskalbti lengva valyti, Saugoti savo stalo su šių patvarus vieta kilimėliai.

Stiprus Apdaila: Visiškai rankų, labai egzotiškas rotango stalo užtiesalai, puikus kūrybinis stalo dekoracija.Ovalo formos, paprasta ir didelio dydžio, tinka visų tipų indai.

Pavadinimas:Placemat

Forma: Ovalo

Žanras: Eco-Friendly

Stilius: Modernus

Pastaba: skirtingų partijų, nežymūs spalvų skirtumai

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: rotango

Dydis: 30x40cm

Pakuotės Turinys:

1 * Placemat

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: XLSXVZ

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros