Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas

Specifikacija

Produkto Pavadinimas: Kadravimo Nustatyti 11 Vienetų

Medžiaga: ABS + 430 nerūdijančio plieno

Pakuotės dydis: 10.5 * 5.5 * 27CM / 4.1 * 2.1 * 10.6 cm

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Aprašymas

Patikima medžiaga: pagamintas iš aukštos kokybės ABS ir 430 nerūdijančio plieno, lygus ir tvirtas, nėra lengva sulaužyti arba deformacijos, jūs galite būti tikri, kad naudoti.

Prabangus derinys: į komplektą įeina 11 vienetų cupcake glaistant įrankiai, aš.e.glaistant dozatorius, 7 gabalus torto glaistant antgalis ir 3 gabalus buttercream mentele, prabangus derinys gali būti geras pagalbininkas patenkinti savo dienos maisto ruošimo poreikius.

Įvairių antgalių: yra 7 skirtingų tipų antgaliai, galite pasirinkti iš, vamzdynų antgaliu rinkinys gali padėti jums padaryti įvairių stilių, kad atitiktų įvairių desertų, taip pat galite naudoti įvairių spalvų buttercream, kad tortas atrodo daugiau skanus.

Įvairias programas: Šis pyragas priėmimo rinkinys yra ne tik tinka priėmimo desertai savo kasdieniame gyvenime, bet ir gimtadieniams, Kalėdoms, Valentino Diena, Motinos Diena, Velykos, housewarming šventės, ir kt.Jūs netgi galite sukurti savo reikmėms.

Produktų Sąrašą

7*Glaistant Dozatorius

1*laminavimo

3*mėlyna mentele

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

  • Funkcija: Vienkartiniai, Eco-Friendly, Įžuvinti
  • Prekės Pavadinimas: KITPIPI
  • Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas: Kepimo & Konditerijos Mentelės.
  • Sertifikavimo: CE / ES
  • Tipas: Kepimo & Konditerijos Įrankiai
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros