Flytrap Lauko Daugkartinio Naudojimo Wasp Kabinti Kolektorius Bitininkystės Narve Įrankiai, Įranga, Vapsvos, Bitės Hornets Sodo Kenkėjų Kontrolės

Ypatybė:

Prekės Pavadinimas: Bičių Spąstus

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Skaidri žalia

Gaminio dydis: 12*8.5*8.5 cm

Aprašymas.

1. Produktas yra kapsulę išvaizdą su viršuje ir apačioje prisukamas kartu.Gali būti pakabintas ant medžio, ar tiekiama į darbo srityje.

2. Užfiksuoti hornets gali būti derinama su medumi, vandens ar cukraus, vandens, gyvūnų gaudymo spąstais skrenda, naudojant krevečių kiautus ir žuvų viduriais, o ne masalas.

3. Specialaus dizaino, su daugkartinė kanalai padidina gaudymo pajėgumų.

4. įžeidinėja vapsvos, geltonos liemenės ir bitės patenka į spąstus, pildymo vabzdžių su nenugalimas cukraus, vandens.Kai viduje, jiems sunku pabėgti, ir, galiausiai, miršta nuo skendimo ar dehidratacijos iš cukraus pakrauta masalas.

5. Saugus - Wasp gaudyklės nereikia jokių cheminių medžiagų ar nuodų ir yra netoksiškas produktas aplinkos, kuri trunka kelis sezonus.Saugesnis ir labiau gerbti aplinką.

6. KOKYBĖS MEDŽIAGAS - Pagaminti iš aukštos kokybės abs ir pp neperšlampama medžiaga, kuri gali atlaikyti atšiaurių oro sąlygų, pavyzdžiui, sniegas, lietus, rūko ir vėjo.

7. Įvairias programas - Idealiai tinka atsikratyti šių erzinančių ir pavojingų vabzdžių.Jūs galite įdėti jį į savo sodą, sodas, balkono ir kt.

Rinkinį sudaro.

1* Bičių Spąstus

Dėl vadovo matavimo, 1-3mm paklaida yra leidžiama.Prašome įsitikinti, kad jūs neprieštaraujate, prieš cituodamas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Labai ačiū!

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros