Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas

Aprašymas:

Katė Ball Žaislas yra pagamintas iš KLUBŲ+PC medžiagos, patvarus, stiprus, gali atlaikyti crazy cat įbrėžimų, nuimamas multi-layer žaislas, tinka kačių žaisti.Interaktyvi Katė Žaislai, Patalpų Katės gali būti plaunami tiesiogiai su vandeniu.Šis žaislas yra neslidus bazę, siekiant užkirsti kelią produkto judėti.Todėl, kad tai yra puikus foror daugiau kačių.

Specifikacija:

Pavadinimas: Katė Ratas, Kamuolys Žaislas

Medžiaga: KLUBŲ+PC

Dydis: apie 22.5*22.5*14.5 cm/8.8*8.8*5.7 colių

Pakavimo sąrašas:

1*Katė ratas, kamuolys žaislas

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Nuimamas ir Patvarus】Nuimamas multi-layer žaislas katėms, žaisti.Katė Ball Žaislas yra pagamintas iš KLUBŲ+PC medžiagos, patvarus ir stiprus, kad atlaikytų crazy cat įbrėžimų.

2.【Lengva Valyti】žaislas yra nešvari katė ir gali būti plaunami tiesiogiai su švariu vandeniu.Šis žaislas yra neslidus bazę, siekiant užkirsti kelią produkto judėti.Todėl, kad tai yra puikus foror daugiau kačių.

3.【Būk Aktyvus】Katė Ratas, Kamuolys Žaislą atneša daugiau bendrauti ir įdomus, kad jūsų kačiukas, ir suteikia valandų pratybų ir savęs pramogų padėti jūsų kačiukas būk aktyvus ir sveikas.

4.【Stiprinti Draugystę】Katė Žaislas Volelis padės kačių laimingas ir stiprinti draugystę.Dviejų ar daugiau kačių, galite žaisti interaktyviai su šiuo ratas, kamuolys žaislas.

5.【Sveikatos ir Laimės】Interaktyvi Katė Žaislai gali ne tik padėti jūsų cute kačių, sumažinti įtampą ir skatinti jų sveikatai, bet taip pat sumažinti savo destruktivnosti elgesys, nerimas ir vienatvė.

  • Žaislai Tipas: Tuneliai
  • Tipas: katės
  • Medžiaga: nailonas
  • Yra Protingas Prietaisas: NO
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros