Svarbu: prekių yra ramdom stilių ir spalvų, ačiū už dėmesį.

Aprašymas

Norite pridėti keletą šviežių ir natūralių atmosfera jūsų namuose ir pasakų sodas išdėstymas?Nori sukurti papildomas džiaugsmo ir spalvų jūsų monotoniškas gyvenimo būdas?Tai miniatiūriniai namas bonsai amatų bus teisingas pasirinkimas už jus.Miniatiūriniai namas pasakų sodo dekoro yra pagaminti iš tvirtos ir ilgaamžės derva, miniatiūriniai nameliai gali būti naudojami lauko terasoje, kieme, sodo dekoro, ir patalpų darbalaukio puošyba, dekoras, miniatiūriniu namų leidžia "PASIDARYK pats" pasakų pasaulio į indą, mini sodas, bonsai, ar terariumai ir kt.

Savybės

- Spalva: Atsitiktinis stilius ir spalva

- Medžiaga: Derva

- Dydis: Apytiksl. 2 x 1,5 x 2 cm / 0.78 x 0.59 x 0.78 colio (L x W x H)

- Pagaminti iš aukštos kokybės dervos medžiaga, aplinką tausojančią, ne nyksta, ir ne deformacijos, vandeniui atsparus ir patvarus.

- Miniatiūrinės kraštovaizdžio namai tinka bet kokios miniatiūrinės sodas, terariumai, konteinerių, augalų puodą, lėlių ir šešėlių dėžutė sceną b uild pasakų pasaulyje .

- 4pcs mini kaimo namai įvairių dizaino, ryškių ir meno su f ine meistriškumo, perefect, "PASIDARYK pats" kraštovaizdžio ir dekoratyvinės sodininkystės, sodo, kiemo ir darbalaukio dekoro.

- Naudojama sukurti nuostabų micro sodas, gera dovana šeimai ar draugų, kurie mėgsta micro apželdinimas.

1 x rinkinys 4PCS Miniatiūriniai Sodo Kraštovaizdžio Micro Kaime Mūrinis namas, Miniatiūros Namas Šiaudiniu Trobelės "PASIDARYK pats" Bonsai Terariumai Amatų Stalo Puošybos Reikmenys, Pasakos Sodo Puošmena Atsitiktinis stilius ir spalva

Žymos: mažų miniatiūrų kaimas, šiaudų batai, kaimas miniatiūros, hat mens šiaudų, kaime berniukas miniatiūriniai, miniatiūriniai gnome village, miniatiūrinis kaimas vaikai, krepšys natūralių šiaudų, šiaudų skrybėlę f, miniatiūrinis kaimas žibintai.

  • Temos: AUGALŲ
  • Modelio Numeris: sodo modeliai
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros