11 gabaliukai, paukštis žaislai: paukštis, žaislai apima 11 vienetų papūga žaislai, kurie gali patenkinti dauguma paukščių.Varpų garso ir spalvingi mediniai žaislai bus pritraukti dėmesį jūsų paukščių, ir jie bus išleisti daugiau laiko žaisti su savo įdomiais naujus žaislus.Tinka paukščių sporto, nuolatinis, laipioti, žaisti, kramtyti, poilsio, ir tt.Tai puiki dovana paukščių draugais.

Tinka visų rūšių paukščiams: Mūsų paukščių žaislai suteikia gerą padidėjusi poziciją savo paukščių patenkinti fizinių poreikių paukščiai;, kad dauguma paukščių mankštintis ir stiprinti savo raumenis, tiesiog tinka mažoms ir ilgai Ilgauodegės papūgos, kakadu, aras, papūgos, lovebirds, Mynah, pelekus, ananasai ir kt.

Saugumas: Šie juokingi paukščių žaislai gaminami iš natūralaus medžio ir nudažyti su maistine spalvos, sveikatos apsaugai ir saugai užtikrinti naminių paukščių.Visiškai rankų darbo, labai patvarus ir bite-įrodymas.Jie gali lengvai pritraukti dėmesį savo augintinio papūga, lipti į kalnus ir ištirti per trumpą laiką.

Lengva įdiegti: Visos paukščių narvas žaislai yra įrengta su kabliu, kuris gali būti lengvai sujungti į viršų paukščio narve.Šie įdomūs paukščių žaislai yra prie paukščio narve, siekiant sutaupyti vietos ir papuošti narve.Jūsų paukščiai bus įdomus, kiekvieną dieną.

Spalva: atsitiktinių spalvų, nereikia priimti nurodytos spalvos

Medžiaga: mediena

Pakuotės Turinys:

11 * Paukščių žaislai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Medžiaga: Mediena
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros