Rankų Dezinfekavimo Priemonės, Dušo Želė, Šampūnas, Vandens Išpilstymo Į Butelius, Losjonas, Paspauskite Buteliuką, Viešbutį, Klubą, Dezinfekcijos Butelis 1. [Patvarus ir daugkartinio naudojimo]: Tai muilo dozatorius yra pagamintas iš aukštos kokybės keramikos, išskirtinį kūrinys.Siurblio galva priima matinis metalo tekstūros dizainas pavasario siurblio galvos, sklandžiai tekstūros, ilgalaikio naudojimo bus ne rūdžių ir spalvą, tvirtos ir ilgaamžės.

2. [Mados]: paprastas ir elegantiškas dizainas tinka visų rūšių papuošalai-nuo sodybas pramonės mansarda, iš šalies modernus, klasikinis ir nesenstantis dizainas indų plovimo skysčio dozatorius gali puikiai suderinti įvairių kambario papuošimai.Jūs galite naudoti ją kaip housewarming dovana draugams ar šeimos nariams.

3. [Stiprus suderinamumo] Šis rankų dezinfekavimo priemonės dozatorius yra puiki vonios ar virtuvės prietaiso, su daug butelis burną, kad būtų galima lengvai pripildyti skysčio.Tinka laikyti ir platinti rankų dezinfekavimo, valymo priemonės, losjonai, šampūnai, eteriniai aliejai ir kt.Puikus dizainas suteiks patogumo jūsų draugai ir šeima.

4. Lengvai paspauskite, nr. purškimo, tinka ilgalaikiam naudojimui.

5. [Wide naudokite] Muilas patiekalas mašina tinka vonios, virtuvės, tualeto, gyvenamasis kambarys, valgomasis, t.t.Jis tinka bet kokio dekoro stilių, sukurti tekstūros ir gražus vietos namuose.

spalva: juoda/pilka

Medžiaga: keramika

Dydis: 8x18cm

Pakuotės Turinys:

1 x Daugkartiniai Skysčio Jar

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros