Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas

Aprašymas:

Meno 121 Vienetų Unikali Gelio Rašiklis Rinkinys, Kiekvienas rašiklis turi unikali spalva, kuri suteikia daug daugiau malonumo Suaugusiųjų knygos Dažymas, metalo Laužas užsakymas, Eskizavimo, Doodling, Piešimo, Rašymo, ir visų kitų meno projektų.

Premium Kokybė – Tai gelio rašikliai funkcijų 1mm ballpoint patarimas ,lengvai, sklandžiai ir tiksliai spalvos programą.Ji taip pat džiūsta greitai ,nr. praleidžiant ,ne tepamas, puikiai gelio rašikliai suaugusiųjų spalvinimo knygelės.

Aukštos klasės: Kiekviena gelio rašiklis rašo sklandžiai ir lengva laikyti, kaip jie ateina su minkšta rankenos. 40% DAUGIAU RAŠALO ilgai trukti ir duotų tobulas linijas Home-Made Kvietimai, Todėl Atvirukai, "PASIDARYK pats" Dekoro & Raidės su Draugais ir Šeima ir pan.

Vertės Dovanų Rinkinys: Tie 60 spalvinga gelio rašikliai yra skirstomi į 2 rašalo grupes. 12 Klasikinių, 48 Blizgučiai.Galimybės yra neribotos.Galite naudoti šias aptvarai jautrūs ir užrašu, taip pat.

Ryškių Spalvų: Geliu Spalvos Rašikliai turi visą spektrą ryškių spalvų.Galite pasirinkti rašalo nuo šviesiai iki tamsiai spalvos lengvai.Acid-free, netoksiški ir be švino.Taigi, mūsų nuostabų gelio rašiklis rinkinys bus padaryti jūsų nuotraukos blizgesį ir sparkle.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas

Ilgis Dydis: 15cm/5.91 colių, Patarimas Dydis: 1.0 mm/0.04 colių

Komplektą Sudaro:

60 Vienetų Gelio Žymeklis Parkeris Rinkinys

60 Vienetų Gelio Šerdelėmis

1 Gabalas Saugojimo Bylos

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek skirtumas dėl manua l matavimas.

Spalvos gali šiek tiek skirtis nuo įvairių stebėti.Ačiū!

Žymos: švelnus blizgučiai aišku, gelio nagai, gazer tegra pastaba 7 tabletės, gelio rašiklis blizgučiai juodo popieriaus, perukai, atsižvelgiant, blizgučiai plunksnų gelio nagai, tabletę dl x10 pastaba, iphone odos amatų, gelio rašiklis 3 set, antblauzdžiai, atsižvelgiant, tabletę 12 pastaba.

  • Feature3: blizgučiai gelio dažyti, rašikliai Str Žymenų dažymas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Rankenos Medžiaga: Plastikiniai
  • Feature2: Gelis Žymeklis Rašikliai Nustatyti suaugusiųjų spalvinimo knygelė rašikliai
  • Feature1: Gelis Žymeklis Rašikliai Blizgučiai
  • Rinkinys Tipas: Taip
  • Tipas Didmeninės: NO

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros