[Kačių Interaktyvus Žaislas] Ši katė tunelio sudaro didelis 59" ilgio tunelis ir 2 prisijungę maži tuneliai, 9.8" aukšto, su kamuoliu kabo prie išėjimo skatinti katės naudotis ir ilgiau išlikti aktyvūs.

[Sulankstomas ir Nešiojamų Katė Tunelio] Su sulankstomas dizainas, katė tunelis gali būti sulankstyti ir pasitraukė per kelias sekundes lengvai saugojimo ir perkėlimo.Net ir keliaudami, jis lygiai taip pat patogu nešiotis.Jūsų augintinio nebus nuobodu.

[Saugūs ir Ilgaamžiai] katinas tunelis yra pagamintas iš aukštos kokybės audinio, kuris nėra lengvas ašara, saugus ir netoksiškas, užtikrinti, kad gyvūnai žaisti saugiai.

[Plačiai Naudojami] Puikiai tinka kačių, šunų, triušių, šeškų ir kitų mažų augintiniai valandų valandas žaisti ir įdomus.Tunelyje taip pat gali būti naudojamas mažylis vikrumo mokyme.

[Garantinį] Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mūsų aptarnavimo komanda suteiks jums profesionalų ir tinkamos kokybės paslaugas.

Pavadinimas: Katė tunelis

Gaminio medžiaga: audinys

Gaminio dydis: 150 x 25 x 25cm

Pastabos:

1.Gali būti ir nedideli skirtumai tarp nuotraukos ir tikrosios spalvos preke.Mes stengiamės parodyti jums tikslios spalvos.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

1 x Katė tunelis

Big Cat Tunelio,Sulankstomos Katė Tunelio Žaislai

  • Žaislai Tipas: Tuneliai
  • Tipas: katės
  • Medžiaga: Medžiaga
  • Yra Protingas Prietaisas: NO
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros