set2: 1 x makiažo veidrodėliai + 6 x duris pleištai

(Laikykite, Durų Tvirtai) Tai ne slysti kamščiai yra suprojektuoti su išdrožomis bazė ir mažas, kreivas, ant paviršiaus taip, kaip padidinti jėga, trinties ir stiprus įspūdingos galios.Jie yra naudinga ir veiksminga, siekiant išlaikyti durų tvirtai vietoje ir neleisti nuo durų trenksmą,slydimo ir stumdomas.

(Puikiai tinka), Šių durų laikiklius, tinka visų paviršių, tokių kaip medis, kiliminė danga, plytelių, cemento ir pan.Jie gali turėti, medienos durys, metalinės durys, stiklo durys, savaime užsidarančios durys, laminato grindys, sunkių durų, namų durys, standartinės durys, didelis durų, komercinių durų ir kt.

(Daug Kartų Taikoma) Šių durų skydai yra skirtingų durų skirtingose vietose, miegamojo, virtuvės, vonios kambario, vaikų kambario, biuro ,sandėlio,mokykla, parduotuvė ir t. t. - išlaikyti atviras duris stačiu kampu ir neleistų iš trankomų durų, pigesniu pirštus ir spąstais, augintiniai kambariai.

(Reguliuojamas Aukštis) Šių neslidūs durų pleištai gali būti sukrauti keisti storis skirtingas atstumas. 0.59 colių/1.5 cm viena kolba užkemšama ir 6 durų kaiščiai gali būti sukrauti kartu montuoti didžiausias spragas iki 3.54 colių/9cm, kad tilptų pločio tarpai tarp durų ir grindų.

(Saugus,Patvarus ir Ekologiškas) Šių nuožulnus pagrindas yra pagamintas iš kvalifikuotos ir kokybiškos gumos.Jie yra bekvapiai, netoksiški ir perdirbamų išlikti sveikiems jūsų šeimos ir saugoti aplinką.Gumos medžiagos yra labai minkšti, kad nebus sugadinti ar subraižyti durų arba ant grindų,bet tai pakankamai stiprūs surengti durų.

Produktas yra 1:1 HD veidrodis.

Tyliau

Veiksmingai išvengti vėjo, išdykęs vaikas ar gyvūnų uždarant ar atidarant duris staiga ir garsiai triukšmo išgąsdinti apylinkėse.Jie taip pat yra geras padėjėjas išlaikyti kūdikis miega.

dydis:9.5 x 1.5 x 4cm

Dabar siurbtuką šio veidrodžio negalima naudoti pakartotinai, todėl jūs turite pasirinkti gerą vietą, kai jums ją įdiegti pirmą kartą.Jei jūs jį pakeisti įdiegus jį vieną kartą, siurbtuką gali būti pažeistas.

Šis permatomas siurbtukas yra įdiegta apačioje.Įdiegus siurbtuką, švarus oras viduje siurbtuką ir įdiegti, kiti priedai.

spalva: Balta/Sidabrinė pilka

Medžiaga:gumos/ plastiko

Pakuotės Turinys:

1 x makiažo veidrodėliai

6 x duris pleištai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: vyras, moteris veidrodis, gy6 veidrodis, mv veidrodis, gls veidrodis, lg veidrodis, hyundia veidrodis, kar skaitmeniniai vaizdo įrašymo įrenginiai veidrodis, g5s veidrodis, veidrodis enduro, g3 veidrodis.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Šviesa: Įrengtas

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros