Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas

Rožių Formos Silikoninis Minkštas Muilas 3D Torto Formą Keksiukų Saldainiai, Šokoladinis Dekoras

OOTDTY

Savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės

Pagamintas iš aukštos kokybės maisto klasės silikono, daugkartinio naudojimo, lengvai demould, non-stick, saugūs ir netoksiški, neteršia, yra puikus aukštos temperatūros poveikiui ir korozijai, ir yra labai patvarus.Lengva ot naudoti ir švarus.

Šie minkšti saldainiai klojiniai gali būti naudojami, gimtadienio, kūdikių dušai, baigimo ceremonijos, prom, šeimos dekoracijas ir kitomis progomis.Tinka priėmimo tortas, minkštus saldainius, putėsiai torto, pudingo, šokoladas, želė, pudingas, vaisių pyragas, kubeliai, ebs.

Šios formos yra fantastinis sprendimus: Candy/ minkštas/ sugarcraft/ jello/ tortas dekoravimo/ tortas topper/ dekoracijos/ partija pasisako už gimtadienius ir kt.Tinka cukraus pasta, sviestas, derva, polimeras, molio, gumos pasta, vaškas.

Padaryti nuostabų pyragai, tada papuošti su šiais rožės.Puiki Valentino Dienos dovana, šalys, ir mokslo metai-apvali, vestuves, jubiliejus, įsitraukimas, gimtadienis, ar Kalėdos.Puikus įrankis, kad padėtų jums mėgautis saldus, su meilužis.

Saugu naudoti orkaitės, mikrobangų krosnelės, indaplovės ir šaldytuvai.Reitingas temperatūra: -40 c iki +210 celsijaus.

Specifikacija: Medžiaga: Silikonas

Dydis:Apytiksl.7.2x8.3x2.3cm/2.83x3.27x0.91inch

Komplektą Sudaro: 1 Vnt Sicicone Pelėsis

pastaba: Prašome leisti 0-1cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Žymos: 3d silikono formos ilgas, minkštas, "pasidaryk pats" epoksidinės dervos 3d pelėsių, kepimo forma silikoninė želė 3d, silicio muilo pelėsių 3d medis, rose silikono formų šokolado, epoksidinės dervos pelėsių rose, aukšti kulniukai pelėsių šokolado pelėsių, epoksidinės silikono formos rožių lapų, silikono formų minkštas 3d kojų, silikono formos didelių 3d minkštas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: X4YA11JJ102355
  • Elemento Tipas: Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
  • Medžiaga: Silikono
  • Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas: Pelėsis
  • Produkto Savybės: rose minkštas pelėsis

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros