Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas

Kodėl Verta Rinktis Mus?

- Paprastumas: Pagaliau, TFT LCD modulis, kad net ir pradedantysis būtų rasti, lengva naudoti.Su mūsų GUI programinę įrangą, galite sukurti gražus UI vos kelių paspaudimų.

- Našumas: Technologija juda greitai.Laimei, taip nėra mūsų Cortex A8 CPU - su galimybe skalę iki 1GHz dažnio, tuo pačiu išlaikant galia maža.

Paslaugos: Jokių techninių klausimų?Mes turime jums taikoma.Tiesiog susisiekite su mūsų technikos ekspertai, ir jums bus suteikta paslaugų per 12 valandų.

Kontroliuoti Bet MCU

Gera žinia: jūs galite naudoti bet MCU kontroliuoti ekrano siunčiant HEX komandų per UART uosto.Šis TFT ekranas ir touch "valdiklis apima procesorius, kontrolės programos, tvarkyklės, "flash" atminties, RS232/TTL uosto, jutiklinis ekranas,

ir elektros energijos tiekimo.Kad ' s teisę.Vienas visą ekraną su galinga ir lengva operacinė sistema.

Aukštos Kokybės Cortex A8

Siekiant dažniams iki 1GHz, Cortex A8 suteikia didesnį efektyvumą, energijos vartojimo efektyvumo ir paspartino multimedijos apdorojimo jums sutaupyti laiko ir pinigų.

Vienas Ekranas, Daug Funkcijų

Mėgautis įvairių funkcijų, dėl GUI; teksto, vaizdo ir kreivės ekrane, palieskite mygtuką, klaviatūra, eigos juostos, vaizdo ir garso įrašai, ir daugiau.Plius, 5 skirtingų paveikslėlių formatai (PNG, BMP, JPG, SVG, ir GIF) duoti jums keletą būdų, kaip vitrina nuostabiu visuals.

256MB Flash Atminties

Niekada paleisti iš vietos.Su 256mb flash atminties parduotuvėse, savo duomenis, konfigūracijos failus, vaizdo, šrifto, video, ir dar daugiau.

Pramonės pirmaujančių Gamintojas TFT-LCD Ekranai,

Inžinierių, kurie renkasi kokybę.Remti 18 bitų (262K) spalvos ir TTF vektoriaus šrifto naudojimo paprastumas ir gražiausių ekrano efektus.Mėgaukitės 720P 30hz vaizdo įrašus.Ir su WAV lossless?Galite patirti kokybės garsą, be duomenų praradimo.

Daugiau Stabilus Ir Patikimas

Stiprus EPI padeda išvengti žalos nuo smūgio ir aptakus juodos spalvos, 2mm storio PCB lenta atitinka RoHS standartus.Platus įėjimo įtampos diapazonas (nuo 7v iki 28v) gali prisijungti su valdyba.Nori sutaupyti daugiau laiko, apie savo projektus?Tiesiog prisijungti naudojant išorinę klaviatūrą nors USB prievadą.Atsisiųsti failus į USB diską per valdybos negalėjo būti bet lengviau.Ir kraštutinių temperatūrų nebus sustabdyti savo laivą iš darbo.

3 Veiksmus.Tai viskas, ko reikia.

Dizainas gražus GUI su AKMENS GUI redaktorius su png/jpg/bmp/svg/gif vaizdo failus.

Prisijungti su savo MCU per RS232,RS422,RS485,TTL tiesiogiai.Plug and play.

Parašyti programą, už MCU kontroliuoti TFT-LCD Modulis per komandų rinkinį. (JSON kodas TFT-LCD Modulis ir HEX Kodą į Kliento MCU ).

Štai ir viskas.Dabar mėgautis nuostabiu vaizdo aiškumu.

Puikiai tinka kelių pramonės srityse

- Medicinos Ir Grožio Įranga

- Inžinerijos Mašinų ir Transporto Įrangos

- Elektroninių Svarstyklių

- Pramoninės Kontrolės Sistema

- Elektros Energijos Pramonė

- Civilinės Elektroninės Įrangos

- Automatikos Įranga

- Eismo

- Naujų energetikos projektų

- DI programų ir kt.

Atitinka Galingas Akmuo Dizaineris GUI Redaktorius

Supaprastinti savo projektus.Su mūsų GUI redaktorius, galite sukurti naują projektą failus TFT-LCD Modulio " Windows KOMPIUTERYJE, MacOS PC, arba tiesiogiai svetainėje versija.

Pažvelkite į mūsų sertifikatai:

- CE Sertifikatas

- ROHS Sertifikatas

- FCC Sertifikatas

- ISO9001:2008 Kokybės Sistemą,

Pirkti Su Pasitikėjimu

Visi produktai yra paremti mūsų 100% pasitenkinimo garantija.Štai kodėl jūs gausite 3-jų metų garantija, su jūsų pirkti.Jei taip atsitinka, nutraukti, jį grąžinti, ir pakeisime nemokamai - jokių klausimų.

Žymos: 7 colių ekranas, modulis.

  • TFT LCD ekranas Matmenys: 5 colių
  • Prekės Pavadinimas: Mūrinis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Vaizdo Režimas: 500
  • Jutiklinio Ekrano Tipas: Varžinio Jutiklinis Ekranas
  • Modelio Numeris: STWC050WT-01
  • Ekranas Masto: 16
  • TFT Ekrano Klasė: A Klasė pramonės TFT Ekrano
  • Rezoliucija: 800*480
  • Spalva: 262K
  • Sąsaja: RS232/USB
  • Tipas: TFT, Pramonės tipas

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros