[Multi-naudoti Scenarijus]Akrilo Stendas puikus papuošalai, įrėmintas,maži meno kūriniai ir paveikslai ar kiti jūsų namų,biuro,parduotuvė,mokykla ,bus didelis atsarginių rodyti savo unikalią kolekciją.

Puikus Ekranas]Akrilo Ekranas Molbertas pagamintas iš skaidraus akrilo,išskyrus pabrėžiant ir parodant savo kolekcionuojamų daiktų, relikvijų, arba padidinti jūsų namų dekoro arba centerpieces, padarys ir nieko daugiau.

[Išskirtinį Dizainą]Stendas turi pagrįstų dizaino ir kampas, didelis butas bazę, kurią būtų galima stabiliai ant stalo ir lengvai judėti ir perkelti į kitą vietą.

Spalva: skaidrus

Medžiaga: akrilas

Dydis: 100 x 115 x 145cm

Pakuotės Turinys:

6 x stendas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: akriliniai dažai stovo, sidabro akrilo organizatorius, akrilo organizatorius lazada, aukso akrilo stovo, akrilo organizatorius tamsus, 6 akrilo stovo, akrilo organizatorius labial, akrilo kortelės stovo, akrilo kūgio formos stovo, 3 dalis akrilo organizatorius.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros