20G Nerūdijančio Plieno Auskarai Ausies Smeigės Star Mėnulis Triušis korėjos Mados Ausies Kaulų Nagų Tragus Kremzlės Pradurta Kūno Papuošalai

* Produkto duomenys:

* Savybės: 316L nerūdijančio plieno, palaipsniui populiarus pastaraisiais metais, jos atsparumą korozijai, didelis atsparumas temperatūrai, didelis kietumas, paviršiaus nebus pakeisti, nes aplinkos, ilgalaikio susidėvėjimo gali išlaikyti blizgesį ir sklandžiai.Tuo pačiu metu, metalinį blizgesį, titano plienas yra labai arti, kad platinos, kuri yra rafinuotas ir elegantiškas, ir šiuolaikine prasme.

* Tipas: auskarai

* Lytis: Vyras/Moteris

* Proga: pavasarį, vasarą, rudenį, žiemą, dienos, laisvalaikis, data, šalis, dovanų duoti

* Medžiaga: 316L nerūdijantis plienas

* Spalva: Titano Plienas

*Dydis: 20G 0.8x8mm

*Dizainas: Kremzlių perforuotas žiedai gali būti naudojami kaip earlobes/auskarai/lūpų žiedai/auskarai/burnos skamba.Jie gali būti dėvėti namuose, dėvėti, kaip aksesuarus, kai išeina, ir dovanojami.

* Šiltas Patarimai:

1. Spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano Parametrai.

2. Prašome leisti mažo dydžio skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai.

Prašome pasirinkti stilius jums patinka.

3. Jums nereikia nerimauti dėl alergijos.Tai patogus, dieną ar naktį.

Produkto Nuotrauką Parodyti

316L nerūdijančio plieno, kurio sudaro balti blizgesys, ne alergija, sunkaus charakterio, tokių kaip deformacijos, nėra prarastas, yra labiausiai sunkaus metalo medžiagų, juvelyrinių dirbinių, tauriųjų vertė po esmę taip, kaip parodyti po perdirbimo Titano plieno, yra viena iš labiausiai tinka priėmimo juvelyrikos, metalo, dėvėti aukštyn ir išsiųsti kilnus, intravertiška balta šviesa visiškai jums žavesio.

316L nerūdijančio plieno, oro arba cheminės korozijos terpėje gali būti atsparūs korozijai, skirti pažangių nerūdijančio plieno medžiaga, paviršius yra šviesus ir geras atsparumas korozijai, dažnai naudojamas medicinos mokslo ir technologijų vyresnysis laikrodžiai, naudojami vyresnysis papuošalai dėvėti nebus sukelti alergijas ir kitas nepageidaujamas poveikis žmogaus odos.Todėl, titano plienas yra gana populiarus mados žmonės, ir daugelis tarptautinių aukštos kokybės produktus, taip pat investuoti į plėtrą ir dizaino titano plieno papuošalai.

Bendrovė yra nustatyti projektavimo, gamybos, pardavimo, kaip vieną iš išsami titano kūno perforuotas juvelyrikos bendrovės.Pagal rinkos paklausos, mes turime liežuvis žiedai, bamba žiedai, auskarai bei kiti kūno auskarų vėrimo produktų, kurie yra labai populiarūs Šiaurės Amerikoje, Europoje, Australijoje, Artimuosiuose Rytuose, Pietryčių Azijoje ir kitose šalyse.Tas principas, bendrovės: "kokybė, kaina, reputacija"; aukščiausios kokybės; konkurencingos kainos; geriausias aptarnavimas-tai mūsų elgesio kodeksas; originalaus stiliaus, unikalaus amato menas yra mūsų foundation; Integracija, praktikos ir inovacijos yra mūsų įmonės dvasią.Bendrovė daugiausia užsiima didmeninės ir mažmeninės prekybos įmonės.Mes nuoširdžiai pasveikinti naujų ir senų klientų pas mus ir sukurti geresnę ateitį kartu.

Atsiliepimai:

1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.

2. Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, prekės yra sugadintos prekės yra negerai, negauna prekių, mes remiame išsiųsti ar grąžinti pinigus.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą.Mes garantuojame, kad mums pavyks išspręsti bet kokią problemą už jus 100% savo pasitenkinimą.

Paslaugos:

1. Mums rūpi mūsų vertingų klientų ir visada stengiamės padėti jums, tikiuosi, bus užmegzti ilgalaikį verslą su jumis.

2. Prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, arba atviras ir prieštaringas svetainėje, prašome susisiekti su mumis susisiekite.Prašome suteikti mums galimybę dirbti nieko iš.

Žymos: Myli, ausies gabaritai, 16g pakeitimo kamuoliai, ausų tunelius strechers, Ausies auskarai.

  • Metalų Tipas: Nerūdijančio Plieno
  • Medžiaga: Metalo
  • Bauda ar Mados: Mados
  • Kūno Papuošalai Tipas: Nosies Žiedus & Smeigės
  • Modelio Numeris: HZ0362
  • Elemento Tipas: Kūno Papuošalai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Formos\modelis: Gyvūnų
  • Stilius: Punk

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros