Humzor ND366 Elito OBD2 Visą Sistemą Auto Diagnostikos Įrankis, palaikomas USB/Wi-Fi automatinis ryšys &ABS oro Pagalvė Naftos EPB DPF iš Naujo

Produkto Aprašymas

NexzDAS ND366 Eliteis high-end profesinių ir pažangios diagnostikos equipmentfor automobilių visos sistemos nuskaitymą.Featuring galingą planšetinį kompiuterį su 10.1 colių capacitive ekranas ir Android 10.0 multitasking operacinė sistema, labai suteikia greitą prieigą prie skaitymo/trynimo kodai visų galimų modulių pločio transporto priemonė, ir siūlo puikus diagnostikos sprendimas mechanika, kurie reikalauja neprilygstamą OE lygį, "smart" technologija ir " smart remontas.

Jei jums reikia patobulintos transporto priemonės diagnostikos įrankis, pavyzdžiui, ND666 Elito, jums reikia papildomai mokėti abonentinį mokestį atnaujinti versiją, spauskite šią nuorodą

https://Newbrand.lt/item/4000498477320.html?spm=5261.ProductManageOnline.0.0.62234edfLm3atR

Į viršų Priežastys Pasirinkti NexzDAS ND366 Elite

1.Už prieinamą kainą ir Galingas

Laisvai pasirinkti Tablet, " iOS " ir "Android" išmaniųjų telefonų pasiekti protingas ir efektyvus veikimas, todėl diagnozės lengviau.

2.Visą sistemą Diagnozė

Visą sistemą greitai scanfor lengvųjų automobilių, giliai diagnostiką visų elektroninių sistemų, automobilio su išsamią ataskaitą, Variklis, pavarų Dėžė, ABS, SAS, SRS, PSSS ir kt.

3.Išplėstinė Reset Paslaugos

Reset paslaugos: Naftos iš Naujo, PSSS, ABS, SAS, TPS, DPF, EPB, Baterijos Testas, Purkštuvas Reguliuoti visus includedto patenkinti jūsų papildomų reikalavimų.

4.Profesionalios Programavimo Raktas

Profesionalus ir patogus IMMO, pridėti naują mygtuką, ištrinti raktai, raktų programavimas, visi pagrindiniai prarado per OBD...

5.Pilnas OBD2 Funkcijų

Visiškai apima OBD2 diagnostikos režimai, perskaitykite dabartinio.,laukiama ir nuolatinis kodai greitai, išvalyti gedimų kodus ir išjungti Patikrinti Variklio Šviesos.

6.Platus Transporto Priemonių Aprėptis

Galingai paremti daugiau kaip 175 automobilių markių, įskaitant Amerikos, Europos, Australijos, Azijos automobiliams.

7.Free Download & Update

Nemokamai atsisiųsti ir atnaujinti platus modelių transporto priemonėse "App Store" programinės įrangos.Jokie kiti mokesčiai gyvenime nemokamai atnaujinti su daugiau galingas versijas.

8.Nuolat Atleidžiantis Naujų Funkcijų

Daugiau pažangių funkcijų yra pagal besivystančių dabar vėliau išleisti, pvz., ECU kodavimas & programavimo, daugiau, palaikomi modeliai ir pan.Visi nemokamai atnaujinti pamažu.

9.Patogi Patirtis

Greita prieiga prie VIN Užklausą, DTC Užklausos, Duomenų Tvarkymas, Duomenų atkūrimas,Nuotolinė Pagalba, Atsiliepimų piktogramą, Screenshot ir pan.visiškai suteikti jums su protingas ir lengva operacija.

10.Multi-kalba, remia

Perjungti kalbą, jums reikia per App laisvai, anglų, italų, vokiečių, rusų, prancūzų, ispanų, švedų, lenkų, graikų,Japonų, korėjiečių, portugalų, prancūzų, olandų, vengrijos, čekijos, Vietnamiečių, kinų ir Tradicine Kinų, daugiau yra pagal papildymas.

Visą Sistemą Diagnozė

lQuick Scan

Skaitymo/trynimo kodai visos sistemos, įėjimo VIN ir automatiškai atpažinti, ar rankiniu būdu, pasirinkite transporto priemonės modelio,tipas ir metų pradžios greitai nuskaityti visus valdymo blokai ir gauti patikrinimo rezultatą su išsamia DAIS aprašymas.

lActuation Bandymas

Atlikti tyrimai dėl kai kurių komponentų, transporto priemonės ir prieigos transporto priemonės konkrečius posistemių.Ji gali skirtis atsižvelgiant daro, modelių, tipų, metų, taigi tik turimus tie, kurie bus rodomas.

NexzDAS ND366 Elito OBD2

·Skaityti ir Aiškiai Kodai: Skaityti ir aišku, variklio kodai.Saugomas, Kol bus ir Nuolat visiems daro.

·Live Duomenys: PASIDARYK pats diversifikuoti PID ekranas būdas(Grafinis ekranas, prietaisų Skydelio ekranu ir Skaitmeniniu ekranu).iOS palaiko 4 parametrus, palyginti ir "Android", palaiko 2.

·Freeze Frame: Freeze Frame duomenys fotografiją transporto priemonės, kai Freeze Frame kodas buvo saugomi.

·O2 Daviklis: Patikrinkite, ar transporto priemonės O2 jutiklio vertes.

·Laive Stebėti Bandymų (Režimas 6): Pažangių bandymų rezultatai (pvz., uždegimo pertrūkių skaičius), už borto diagnostikos sistema, monitorius.

·Sudedamosios dalies Bandymo (Režimas 8): Komponento Bandymų: tam Tikrų transporto priemonių sudedamųjų dalių gali būti įjungiami pagal komandas, siunčiamas iš skaitytuvas išbandyti jų veikimą.

·Baterijos Bandymo:Rodo akumuliatoriaus įtampa ir komentuoti baterijos būklę.

·Smogas Patikrinti:Nurodoma, ar įvairių išmetamaisiais teršalais susijusių sistemų transporto priemonėje, veikia gerai ir yra pasirengęs kontrolės ir priežiūros bandymų.

·MIL Statusas : MIL yra iš esmės teršalų įspėjamoji lemputė.Jeigu lemputė užsidega, tai reiškia, OBD II sistemoje aptiko emisijos susijusią problemą.

·Transporto priemonių Info:·Transporto priemonių Info:Patikrinti, kad,metų,VIN Kodą ir kitos išsamios informacijos apie savo Transporto priemonę.

17 Specialias Funkcijas, + Rakto Programavimas

Pastaba: Šios specialios funkcijos yra ne visiems automobilių modeliams, jei esate supainioti, prašome siųsti man savo automobilio modelį, ir mes patikrinti tai už jus.

  • Funkcija 1: EPB, DPF, Akumuliatoriaus Testas
  • Funkcijos 2: SAS, tps, Abs
  • Prekės Svoris: 2.1kg
  • Produkto Pavadinimas: Humzor NexzDAS ND366 Prabangių Automobilių Reset Tool
  • Elemento Tipas: Kodas Skaitytojai & Scan Įrankiai
  • Specialios Funkcijos: 17 Specialieji functOil iš Naujo, PSSS, Purkštuvas adjustnions
  • Programinės Įrangos Versija: Naujausias Versija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės pavadinimas: Humzor NexzDAS ND366 Elito Visą sistemą diagnostikos tabletė + skeneris
  • Modelio Pavadinimas: Humzor ND366 Elite
  • Aparatinės Įrangos Versija: Naujausias Versija
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Prekės Pavadinimas: AUTOBTN
  • Elemento Aukštis: 11cm
  • Elemento Ilgio: 35cm
  • Sertifikavimo: CE
  • Elemento Plotis: 25cm

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros