Už Ssangyong Actyon Kyron Rexton Apversti Nuotolinio Automobilio Raktas Su Lukštais Atveju 2 Mygtukus, Automobilių Reikmenys ,Juoda

Raktas Fob Atveju Apvalkalas, Mygtukas, Mygtukai Išorinis Dangtelis tinka SsangYong Actyon, SsangYong Chiron ir SsangYong Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, su dideliu kietumo, gera šiluminė varža, lengvas ir lengvai atlikti .

Aukštos klasės: Jums reikia perkelti vidiniai komponentai iš senosios atveju mūsų nauja byla.Ašmenys bus ne rūdžių ir įbrėžimų savo rankas, ir apskritai išvaizda, yra kilnus, ir ji turi būti sumažinti iki spynų.

Puikus Pakeitimas: Puikus pakaitalas klavišus su skaldytų mygtukus arba skaldytų klavišą kriauklių.Šiltas priminimas, kad šis punktas nėra nuotolinio valdymo pultelio, bet pakeisti nuotolinio klavišą " shell, be vidaus vienetai.

Lengva naudoti: imobilizavimo Nuotolinio Valdymo Viskas, ką jums reikia padaryti, tai sumažinti pagrindines ašmenys, ir pašalinti vidaus elektroninės įrangos iš nuotolinio valdymo pulto, ir tada padėkite jį į pagrindinių mūsų atveju .

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Mygtukai: Mygtukas 2

Pagrindiniai Tuščias: Taip

Įmontuoti:

Už Ssangyong Actyon VISUREIGIS Kyron...

Ir kiti...

Spalva:juoda

Medžiaga:ABS

Pakuotės Turinys:

1x Automobilis Klavišą " Shell

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • R/C Funkcija: Su
  • Pritaikymas: No
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros