1Set Black Automobilių Vairavimo Signalizacijos Nuovargio Perspėjimo Įtaisas, Akių Vyzdžių Pripažinimo Stabdžių Miego Stebėti

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

1.Nauja Technologija-Nuovargį vairavimo įspėjamasis įtaisas yra unikaliai suprojektuoti produkto naudojant mokinio identifikavimo ir aptikimo technologija, siekiant nustatyti, ar vairuotojas yra pavargęs, ar neatidus valstybės, analizuojant pokyčius, mokinių savybes.Kai mūsų įtaisas aptinka nuovargis ar išsiblaškęs vairuojant jis bus nedelsiant siųsti signalas įspėja vairuotoją, jų būklės

2.utomatically Kontroliuojama, Nr. Paspauskite įjungimo prasideda, kai nuo savo transporto priemonės.Pastaba:amžiaus Vaikai ir jaunesni kaip 18 metų,arba žmonių, kurie ne su vairavimo licencijos yra draudžiama ja naudotis

3.Saugus Remider-vairuojant, prietaisas apskaičiuos, ir teisėjas, ir nustatyti, ar vairuotojas patiria nuovargį, naudojant pažangias veido atpažinimo, akių mirksėjimo ir mirksėjimo dažnį.Tai realaus laiko nustatymo duos balsu, perspėjimas, ir signalą vairuotojui padėti išlaikyti saugaus vairavimo.

4.Lengva Įdiegti-vairuojant, prietaisas apskaičiuos, ir teisėjas, ir nustatyti, ar vairuotojas patiria nuovargį, naudojant pažangias veido atpažinimo, akių mirksėjimo ir mirksėjimo dažnį.Tai realaus laiko nustatymo duos balsu, perspėjimas, ir signalą vairuotojui padėti išlaikyti saugaus vairavimo.

Pavadinimas:Automobilio Vairuotojo Nuovargio Signalas

Automobilio Įkroviklio Įvestis: DC 12V/24V

Automobilinio Kroviklio Galia: 5 V, 1,5 A

Minimali Darbinė Įtampa, Srovė: 4.75 V, 240mA

Maksimali Darbo Įtampa, Srovė: 5.25 V, 500mA

Produkto Darbinė Įtampa, Srovė: 5V, 320mA

Realaus laiko nuovargis, vairuotojo įspėjimo ir nerimą

Išsiblaškymas perspėjimo ir nerimą

Įspėjimas laikas: 1~2 sekundes po uždarymo akis

Peržiūrėti angel: 60 laipsnių

Sąsaja: USB

Darbinė Temperatūra: -20Celsius~60Celsius

Saugojimo Temperatūra: -20Celsius~80Celsius

Aptikimo Atstumas: 45-65cm (±5cm)

Kalba Viena Kalba, kuria viena šalis (Multi kalbų galima pasirinkti)

Spalva:juoda

Medžiaga:plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x išankstinio įspėjimo įtaisas

1 x laikiklis

1 x maitinimo kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Newbrand.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Newbrand.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros