Plėtimosi Kortelės USB3.0 PCIE Su USB3.0 Plėtimosi Kortelės Priekiniai Darbalaukio USB3.0 Expansion Card PCI Express USB Hub Adapteris

1. Priimti nec720201 meistras chip, didelio greičio skaičiavimo branduolių, tamprus

2. Ateina su 2A maitinimo modulis, nereikia išorinio maitinimo.

3. Kiekviena sąsaja yra įrengta nepriklausoma sąsaja apsaugos draudimo.Kai išorinis usb įrenginys yra trumpas jungimas, ar šiuo metu yra per didelis ir kt., galia gali būti nukirpti, akimirksniu, todėl, kad išorinio įrenginio ir kompiuterio yra apsaugotas nuo žalos, ir kaltė yra automatiškai atstatomas po gedimas pašalintas.

4. Kiekviena sąsaja yra įrengta nepriklausoma įtampos reguliatorius kondensatorius, kuris gali užtikrinti, kad nėra sąsajos elektros energijos tiekimo yra stabili, ir kondensatorius priima kietojo lopo tipą, kuris gali atlaikyti 250 ℃aukštos temperatūros ištvermės.

5. Priimant pakrovimas, aukso procesas, jis geras elektros laidumas ir stipriu anti-oksidacijos gebėjimas, kuris gali užtikrinti perdavimo yra labiau stabilus.

Techniniai duomenys:

Tipas: 4-port USB 3.0 PCIe plėtros kortelę

Sąsaja: PCI-e x1, suderinama su PCI-e x1/ x4/ x8 / x16

USB sąsaja: 4-port USB 3.0

Perdavimo greitis: 5Gb/s USB3.0

Taikytinos modeliai: už stalinį KOMPIUTERĮ

Palaikomos sistemos: Windows XP 32/64bit, Windows 7 32/64bit, Windows 8/8.1, Windows 10

Medžiaga:ABS

spalva:Kaip Parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

1 x Plėtros kortelę

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros