Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas

1. 6ms ultra-low latency, 20m be kliūčių priėmimo, gali būti naudojamas lauko live transliacijos ir nedidelio dydžio filmavimui.

2. Aišku, garso kokybė, didelis jautrumas, nereikia APP, 1 antro automatinė nuorodą, plug and play, vienas iš svarbiausių ryšys, lengva nešiotis.

3. 20 valandų ilgas baterijos veikimo laikas, lengva prisitaikyti prie įvairių triukšmingoje aplinkoje, nerimauti-nemokamai šaudymo, patenkinti savo dienos poreikius.

4. Tiksliai radijo, visą 360 laipsnių krypties jutiklis, fiksuoti kiekvieną detalę garso.

5. Mažas ir praktiškas, suderinama su įvairiais prietaisais, paramos mobile phones, tabletės, fotoaparatai, nešiojamieji kompiuteriai ir kt.

6. Aktyvus scenos pripažinimo, tiesa triukšmą, belaidžių mikrofonų, su nauja triukšmo mažinimo chip sprendimas, fiksuoti kiekvieną detalę, kad garsas su high fidelity.

7. Labai atkurti aukštos kokybės originalus garso, naudokite skaitmeninio apdorojimo technologija atkurti labiausiai realus garsas, o transliacijos kokybės garso kokybė daro garso kokybę geriau

8. Nešiojamų įkrovimo kamera, dizainas, lengva nešiotis ir geriau

Medžiaga:plastikas

spalva:juoda

Pakuotės Turinys:

2 * Belaidis Mikrofonas

1 * Imtuvas

1 * USB duomenų kabelis

1 * Įkrovimo kamera

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Prekės Pavadinimas: SODIAL
  • Stilius: Lavalier Microphone
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Naudoti: Konferencijos Mikrofonas
  • Rele: Kondensatoriaus Mikrofonas
  • Rinkinys Tipas: Vieno Mikrofono

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros