Aprašymas:

Padangų Slėgio Indikatorius yra apšviečiamas LCD ekranas ir apšviesta, antgaliai, kurie padės jums patikrinti padangų slėgį, aiškiai ir tiksliai.Neslidžios tekstūra leidžia lengvai laikyti, ir ergonomiškas dizainas leidžia skaitmeninio padangų vėžės puiki dovana vairuotojams, tiek vyrams, tiek moterims.Plačiai naudojamas automobilių, sunkvežimių, motociklų, dviračių ir pan.

Specifikacija:

Pavadinimas: Skaitmeninio Padangų Slėgio Daviklis

Dydis: 11*4.5 cm

Slėgio diapazonas: 0-150PSI

Slėgis galimi vienetai: PSI, BARAS, KPA, KGF/CM2

Rezoliucija: 0.5 VSI/0.05 BAR

Jungiklis: ON/0FF mygtukas, automatinis rankinis išjungimas

Pakavimo Sąrašas: Elektroninis Skaitmeninis Padangų Slėgio Monitorius*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Išlaikyti Padangų Slėgis: Skaitmeninis Padangų Slėgio Daviklis funkcijų 0-150 VSI", kuri yra sukurta, siekiant išlaikyti padangų slėgis sumažina padangų dėvėjimąsi ir prailgina gyvenimą, automobilių padangos.

2.Pasirinkta Medžiaga: Padangų Slėgio Matuoklis turi labai geros kokybės, su pasirinkta medžiaga.Ir Padangų Slėgio Tikrinimo funkcijos matinis paviršius dizainas ir patogus rankoje jaučiasi.

3.Platus Naudoti: Padangų Slėgio Tikrintuvas yra suprojektuoti su apšvietimu LCD ekranas ir apšviesta, antgaliai, kurie padės jums patikrinti padangų slėgį, aiškiai ir tiksliai.

4.Nuostabi Dovana: ar jums paruošė šventinę dovaną?Skaitmeninis Padangų Slėgio Daviklis Įrankis yra puiki dovana Naujųjų Metų, vakarėlius, gimtadienius ir t. t.Tai yra idealus įrankis vairuotojo.

5.Po pardavimo Garantija: Klientų aptarnavimas yra mūsų prioritetas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes išspręsti jūsų problemas, taip greitai, kaip įmanoma.

  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros