RGB Apšvietimas Žaidimų Klaviatūra 9 Klavišai 3 Knobs "PASIDARYK pats" Programavimo Makro Mechaninė Klaviatūra Blue "Bluetooth" suderinama Parama "Windows"

Ypatybė:

1. Multi mode pritaikymas: Pritaikyti bet kurį klavišą scenarijus: vienas raktas žaidimas veiksmų, muzikos perjungimo/garsumo reguliavimas, multimedijos valdymo, pirmyn ar atgal, vienas iš svarbiausių slaptažodį (18 simbolių galima įvesti su vienu klavišu), kodas, kopijuoti ir įklijuoti. 9 klavišą programuojamą klaviatūrą.Visos pagrindinės funkcijos Langų standarto klaviatūra, galima nustatyti, ir sudėtinis sparčiuosius klavišus, gali būti realizuotas su viena klavišą.Klaviatūra turi savo saugojimo funkciją.

2. Mygtukas funkcija: trys mygtukai gali būti naudojami siekiant nustatyti, zoom in/out, perjungti dainą, padidinti apimtį, sumažinti garsą, sustabdyti, žaisti ir kitas funkcijas.Viena ranka micro mechaninė klaviatūra yra paprasta naudoti ir lengvai atlikti.

3. Suderinamas su "Bluetooth" suderinamų "Bluetooth" suderinama gali būti naudojamas mobiliojo telefono garsumo valdiklį.Funkcija ankstesnės dainos ir kitos dainos gali būti naudojami belaidžiu ryšiu prisijungti prie "Bluetooth" suderinama.Visą RGB lemputė karoliukai paramos 7 rūšių lempos efektas, spalvų ir 5 rūšių lempos poveikį režimai pritaikyti parametrus.Jis yra stipresnis atmosferą ir geresnė naudojimo patirtis.Ši nauja sistema turi RGB, 18 simbolių ir vėlinimo funkcija.Uždelsimo funkcija gali vykdyti kelias komandas vienu raktu.Uždelsimo funkcija, reikia laiko, nustatyti tarp dviejų instrukcijos, kuri yra labai patogu.

4. Aukštos kokybės jungiklis įstaiga: mėlyna jungiklis jaučiasi patogiai ir lengvesnis; Antra, mėlyna jungiklis yra ne lengva nuovargį, kai yra naudojami, ir gramų slėgis yra mažas, todėl jis yra labiau gaivus nuspaudus; Trečia, triukšmo blue jungiklis yra mažiau, tai daugiau tinka biuro ir namų žaidimo aplinkoje; jungiklis įstaiga gali būti pakeista be suvirinimo ir gali būti naudojamas po to, kai buvo įdėta.Efektyvus darbalaukio vietos taupymo, nuimamais USB kabelis.Galite prijungti klaviatūrą (Plug and Play) ir dar klaviatūra viename kompiuteryje tuo pačiu metu, netrukdant vieni su kitais.

5. Ratai laisvas naudojimas: Ji gali būti naudojama be tvarkyklių įdiegimą.Tipas-C, gali būti jungiamas USB sąsają, kurią galima prijungti ir leisti be vairuotojo.Jis yra plačiai naudojamas biure, žaidimai, muzika, žiniasklaida, pramonės kontrolė, laboratorijos, gamybos linijos išbandyti ir kitose srityse, ir yra geras pagalbininkas, dizaineriai, vaizdo redaktorius, ir daug kitų tipų naudotojams.Operacinė sistema Windows/mac gali būti naudojamas.Mac sistemos naudotojams, turite nustatyti sparčiuosius klavišus, už "Windows", prieš jūs galite naudoti juos dėl "Apple" kompiuteriams, Linux / MacOS ir kitas sistemas, kurios palaiko USB protokolo.

Specifikacija:

Sertifikavimas: CE

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Naudojimas: Desktop

Kalba: Lietuvių

Veikimo Stilius: Mechaninė

Sąsajos Tipas: su "Bluetooth" suderinamų/USB

Stilius: Mini,Multimedia,Daugiafunkcinis Klaviatūra

Pakuotė: Taip

Foninio Apšvietimo Tipas: Daugiaspalvis

Jungikliai Hot swap: TAIP

Medžiaga: Aliuminio lydinys + ABS

Pagrindiniai bžūp: ABS plastiko, trijų spalvų

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Tipas: Laidinė, "Bluetooth" suderinamą Belaidžio (pasirinktinai)

Raktas: 9

Rankenos: 3

"Bluetooth" suderinama versija: 4.2

Jungiklis: Outium mėlyna jungiklis

Srovė ir įtampa: DC 5V/1A

Sąsaja: USB Tipo C

Baterijos talpa: 1200mA

Laido ilgis: 1m/3.28 ft

Dydis: 120x115x30mm/4.72x4.53x1.18in

Svoris: 220g

Programinės įrangos parsisiuntimo nuorodą:

https://drive.google.com/file/d/1l0MErmchzqwqMoNN7YuVxrh97j_EYAKS/view?usp=sharing

Bendroji trikčių diagnostika:

Problema 1: klaviatūros nėra prijungtas prie kompiuterio, ar prietaisas praneša išimtis.

Sprendimas: Patikrinkite, ar laidas ir sąsajos yra gerai prijungtas, ir prijungti juos vėl; Pakeisti USB kompiuteryje, vėl įkiškite kištuką.

Problema 2: individualų programinės įrangos atidaryti negalima, po atsisiųsti.

Sprendimas: Patikrinkite, ar jūsų anti-virus software blokų eksploatavimo ir nustato jį kaip patikimą failą.

Q3: Kodėl mygtuką arba rankenėlę visada "a" ir prijungus kompiuterį?

Sprendimas: Išvesties a yra normalus gamyklinis nustatymas.Atidaryti pritaikytą programinę įrangą, iš naujo apibrėžti pagrindines funkcijas.

Pastaba:

Laidinio/Bluetooth-suderinamas belaidis modeliuose įrengtas " duomenų kabelį, kuris neturi nieko bendra su ryšio režimą.

Po pirkimo, jūs galite paprašyti, kad instrukcijos ir pritaikytą programinę įrangą.

Jums reikia naudoti "Windows" sistemos, skirtos "custom settings".

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Klaviatūra

1 X 1m Duomenų Kabelis

  • Prašymas: Desktop
  • Prekės Pavadinimas: ALLOYSEED
  • Keycup medžiaga: ABS Plastiko
  • Tipas: Belaidžio "Bluetooth" Ryšio
  • Veikimo Stilius: Mechaninė
  • Riešo Parama: No
  • Jungikliai Hot swap: Taip
  • Apšvietimo Tipas: Daugiaspalvis
  • Kalbos: Lietuvių
  • Klaviatūra Standard: Mini Klaviatūra
  • Sertifikavimo: CE
  • Sąsajos Tipas: "Bluetooth/USB
  • Pakuotė: Taip
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Stilius: Mini, Daugiaformačių, Daugiafunkcinis Klaviatūra

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros