Už "HUAWEI" M-Stylus Pieštuku, 2 Kartos Capacitive Rašiklis Su 4096 Lygiai Slėgio Jautrumo MatePad 11 MatePad Pro 10.8 / 12.6

Aprašymas:

Produkto Pavadinimas:Plunksna

Tipas:Plunksna

Produkto Svoris:80g

Matmenys ilgis 160mm x skersmuo 8.9 mm × plotis 8.7 mm

Taikomas Modelis:

Už "HUAWEI" Mate 40 Pro

Už "HUAWEI" MatePad 11 (DBY)

Už "HUAWEI" MatePad Pro 12.6 (WGR)

Už "HUAWEI" MatePad Pro 10.8 (MRR) 2021 modelis

Už "HUAWEI" MatePad Pro (palaiko magnetinio įkrovimo / atkreipkite Dėmesį, kad jums reikia atnaujinti į HarmonyOS versija 2.0 ir aukščiau)

Už "HUAWEI" MatePad Pro 5G (palaiko magnetinio įkrovimo / atkreipkite Dėmesį, kad jums reikia atnaujinti į HarmonyOS versija 2.0 ir aukščiau)

Už "HUAWEI" MatePad10.8 (SCMR) (nepalaiko magnetinio įkrovimas ir (arba turi būti naudojamas su stylus įkroviklio)

Savybės:

1. Pieštuko sujungia skaidrus patarimas dizainas, platina dengtos plunksnų ir pažangios technologijos gamtos rašymo ir piešimo patirtis.Suapvalinti sesiakampio formos konstrukcija buvo tobulinama siekiant suteikti jums daugiau patogi rankena.Ir anti-pirštų atspaudų apdaila, saugo paviršių ieškote švarus ir gražus.

2. Pieštukas leidžia pareikšti savo vaizduotę į gyvenimą.Su 4096 lygiai spaudimo jautrumas ir pakreipti jautrumas, galite piešti ir rašyti su daugiau kontrolės, siekiant visiškai atskleisti savo stilių ir sukurti šešėlių kaip profesionalus.Tegul jūsų idėjų srautas su pieštuku dėka low latency.

3. Dukart Bakstelėkite,Įrankiai Perėjo Sukurta tam, kad Pieštukų dar labiau patogus įrankis.Galite persijungti tarp teptuko ir trintukas tiesiog bakstelėję pirštu stebėjimo srityje Pieštuku du kartus.

4. Pridėkite Pieštuką prie planšetinio kompiuterio magnetinio pora ir įkrauti bevieliu būdu.Kai visiškai įkrautas, jis truks 10 valandų.Pribaigti Pieštuku ant planšetinio kompiuterio, 30 sekundžių ir jūs galite piešti ir rašyti 10 minučių daugiau.

Paketą Sudaro: 1 x Stylus

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

2. Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.

3. Prašome palikti pranešimą prieš jį duoti blogų atsiliepimų, jei produktai turi tam tikrų problemų.

Dėkojame už jūsų supratimą.

  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Programų Ekranas: Capacitive Ekranas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Paraiška Prekių Ženklus: Už "HuaWei"

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros