450PCS Raktų Žiedas Su Grandinės & 8Mm mažą varžtelį Akių Smeigtukai, Kabliukai į "PASIDARYK pats", "Keychain", Todėl Padaryti Savo Raktų Žiedas 6 Spalvų Kiekis yra 90 vienetų, raktų pakabukai su pratęsimas grandinės, 180 vienetų atidaryti šuolis žiedai ir 180 vienetų varžtas akių smeigtukai.Yra pakankamai kiekio žmonėms susitikti su "PASIDARYK pats" amatų priėmimo poreikius.

Savybės - Šie raktų pakabukai su pratęsimas grandinės turi 6 skirtingų spalvų, kiekvienos spalvos su 15 vnt., 90 vienetų (- ą).Atidaryti šuolis žiedai yra 6 spalvų, kiekvienos spalvos su 30 vienetų.Varžtą akių smeigtukai, 6 spalvų, kiekvienos spalvos su 30 vienetų.

Paraiška - Jis yra gražus ir pilnas derinys, kuris gali patenkinti įvairūs papuošalai priėmimo poreikius.Jis gali būti naudojamas kelis rankų darbo amatų projektais, pavyzdžiui, "keychain", pakabukai, papuošalai, amatų ir kitų kabantys papuošalai.

Saugi ir ilgaamžė - Šie raktų pakabukai priedai yra pagaminti iš kokybės metalo medžiagų, kurie yra lengvi, tvirti, saugūs ir ilgaamžiai ilgą laiką naudoti.Ji gali išlaikyti savo formos ir spalvos, kurios nėra lengvai deformuoti arba nutraukti.

Multi-purpose: šios pagrindinės grandinės žiedai urmu yra puikus dydžio ir tinkami raktai, keychains, lanyards, rankinėje, todėl prekes ir kitus projektus.

Spalva:Foto Spalva

Medžiaga:Metalas

Pakuotės Turinys:

90 x raktų pakabukai plius grandinę (15 per spalvos, 6 spalvos (iš viso)

180 x Šuolis Žiedai

180 x avių akių adatos (30 vienam spalvos, 6 spalvos (iš viso)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Metalų Tipas: Cinko lydinys
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros