Aprašymas:

1. Daugiafunkcinis-su dviem funkcijas butelį ir sulčiaspaudė.Vienas produktas turi dvi funkcijas, mados ir grožio.2. Stipri galia-apkrovos greičiu, 18000 APS/min, jis gali greitai maišykite, įvairių vaisių, sulčių, sojos pieno, pieno kokteiliai, ryžių grūdai (kuris gali lengvai sugriauti ledo kubeliai).3. Patogu nešiotis-silikono kėlimo žiedas dizainas leidžia jums imtis sulčių butelį į bet kurią vietą, sporto, gegužinė, lauko, iškylą.4. Su USB įkrovimo kabelį, galima krauti bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje, nesirūpindami, kad reikia ne elektros energijos, benamystės, ir verslo kelionėms.5. Mūsų kelionės maišytuvą patogu valyti, tiesiog nuplaukite jį po vandeniu, po naudojimo. (Pastaba: nemerkite priimančiosios į vandenį ilgą laiką) Tik plauti rankomis!

Produkto specifikacijos:

Talpa: 410mlOne-laikas, maksimalus sulčių galia

Srovė: 1-2A

Įtampa: DC (nuolatinė srovė), 3,7 V

Medžiaga: ABS

Galia: 35W

Įtampa: ≤36V

Baterijos talpa: 1500mAH

Akumuliatoriaus įtampa: 3.7 V

Spalva: balta,rožinė

Dydis: 9*9*21cm

Pradžia: Dukart spustelėkite, kad pradėtumėte

Įtampa: USB universali įtampa

Svoris: 0.3 kg

Į paketą įeina:

1*gabalas kelionės kombaino sulčiaspaudė

1*USB kabelis

1*Pakavimo dėžutė

Atsargumo priemonės:

Maisto produktai, vaisiai: maisto produktų, vaisių, yra sunku (pvz., obuoliai, kriaušės), turi būti naudojamas su ranka shakingStart: Dukart spustelėkite, kad pradėtumėte

1. Prašome galo įkrauti prieš naudodami jį pirmą kartą.

2. Jei naudojami ilgą laiką, prašom imti ji, prieš dedant.

3. Išvengti baterijos savarankiškai vartojimo ir žalos dėl nepakankamo maitinimo.

4. Savarankiškai vartoti laikas yra 6 mėnesiai pagal visiškai įkrautos narė, ir ji yra įkrauta reguliariai ilgą laiką nenaudojant.

Savybės:

✔GALINGAS NEŠIOJAMAS KOMBAINO : Įrengtas su 300W galingas variklis ir atnaujinti 6 Peiliukai Maišymo, šis kompaktiškas blender yra puikus kokteilius, baltymų kokteilis, kokteilis,sultys,kūdikių maisto,salotų padažams ir kt.

✔UNIKALI IŠVAIZDA IR patogus DIZAINAS : Gražus ir elegantiškas privačių pelėsių projektavimas, mažo dydžio,, Wireless, USB įkrovimo ir nešiojamų dizainas, padaryti asmens kelionės maišytuvas.Įkrovimo uosto apačioje ir silikono plug kad jis atsparus vandeniui.

✔VIENĄ MYGTUKĄ VALYMAS : Kai valymo, tiesiog įdėti šiek tiek vandens į puodelį, paspauskite mygtuką, norėdami pradėti automatinis valymas.Nenaudokite indaplovės valyti taurės.

✔Ekologiškos MEDŽIAGOS IR USB ĮKROVIMAS : nešiojamų kombaino puodelis pagamintas su Tritan medžiagos.Visos dalys yra BPA-free, kūdikių maisto kokybės.ji suderinama su bet kokia galia įrenginys su USB prievadas, pvz., kištuką į automobilio adapteris, AC adapteris arba powerbank ir tt, jūs galite keliauti visame pasaulyje, nesirūpindami apie tai, bet apmokestinimo klausimas.

✔GRAŽIAI PAKAVIMO IR PUIKI DOVANA IDĖJA : Mes teikiame išskirtinį pakuotės, Visi Komponentai pakavimo gražus popieriaus langelį.Tai puiki dovana vaikams ir draugams Kalėdų, Naujųjų Metų, Gimtadienio, Šalis, Veiklos, ypatingoms progoms ir Pan.

Atkreipkite dėmesį į sulčių taurė:

Įkrovimas: pirmą kartą naudojant imti daugiau nei 3 val., 8 valandų yra geriau, kitaip jis yra lengvai energijos trūkumas, ar ne.Priveržkite: taurė, kūno ir bazė turi būti sugriežtintos, pasukti, nes taurės kūno ir bazės buvo nematomas apsaugos jungiklį, tik taurės kūnas gali būti veržiami siekiant pasiekti patogu dirbti valstybės.Vaisių dydis: vaisiai turi būti supjaustytas į smulkius gabalėlius, 1,5 cmAdd vandens: pradėjus vaisių, jūs privalote pridėti vieną pusę vandens arba pieno, tiek vaisių, nėra sausa, lengva sudeginti variklio. (Nebent turite daug vandens, pavyzdžiui, arbūzų).Jungiklis: puodelis turėtų būti apverstas ir jungiklis turi būti įjungtas iki galvą pasuko aukštyn (kitaip peilis yra lengvai sugauti vaisius, kortelė mašina neįsijungia).Po apversta padėtimi, ji turėtų būti stipriai maždaug 45 laipsnių kampu, ir sulčių gavybos poveikis bus gerai.

Žymos: oranžinė maišytuvai, chopper kombaino maišytuvas, 1 nešiojamų kavos virimo aparatas, 4 1 ranka maišytuvai, vico maišytuvas, neapibrėžta kelnės, multi portable maišiklis, v sulčiaspaudė, maišytuvai elektrinis motoroleris, dantratis kombaino dalių.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros