Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas

7 Vnt Rankena būdos Ešeriai Už Conures Papūgos Lovebirds Cockatiels, Gerai Išlaikyti, Nagai Ir Snapai Į Viršų Būklės 100% NATŪRALUS, paukščių, ešeriai, pagamintas iš gryno natūralaus medžio, paukštis, ešeriai yra pagamintas iš natūralaus kvarco smėlis ir tyra gamta medienos viduje su maistinėmis spalva, netoksiškų medžiagų.Varžtas ir Tarpiklio su maistinėmis 304 Nerūdijančio Plieno, Niekada Nesurūdys.

LENGVA ĮDIEGTI, Kiekviena kietmedžio paukščių ešeriai yra pilnai įrengti su metaliniais sparnais riešutų ir built-in varžtas.Jokios papildomos įrangos, reikalingos įrengimo ir ešerių užtikrinti saugią palaikykite.

MĖGAUKITĖS ĮDOMUS, papūga smėlio, ešeriai, suteikia puikią pėdų mankšta ir hard dangos paviršiaus, saugo snapai ir nagai apipjaustyti natūraliai,saugos kramtyti, taip pat.

Puikus Dydis: tinka budgies, ilgauodeges papūgas, conure ir kitų smulkių paukščių.

Prašome pastebėti, kad produktas yra pagamintas iš natūralios medienos, taip pat gal yra kai kurių natūralių grūdų ir įtrūkimų, apie tai.

Specifikacijos

Spalva: atsitiktinių spalvų, nereikia priimti nurodytos spalvos

Medžiaga: medžio masyvo, kvarcinis smėlis

Dydis: ilgis 14cm, skersmuo 2cm

Pakuotės Turinys:

7 x Paukščio Narve, Ešeriai Žaislas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Medžiaga: Kita
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros