Savybės:

1. Dvipusis Dizainas: Prasideda 9 pusę dantų, plaušinės, dembliai ir kietas painiojimąsi ir baigiasi 17 pusę dantų, retinimo ir medžiaga.Gauti greičiau, daugiau profesionalių valymo ir grožio rezultatus.

2. Rūpintis savo augintiniai: Mūsų valymo šepečiai yra skirti su aštriais ir subtilus užapvalintais dantų, leidžia jums lengvai ir saugiai pašalinti kilimėliai, painiojimąsi, mazgų, palaidų plaukų, be dirginimo arba braižymo.

3. Veiksmingas viliojimo priemonė: Šis mokestis švelniai pašalina palaidų plaukų, pašalinti painiojimąsi, mazgų, pleiskanų ir likusį purvą.Puikus sprendimas, skirtas šunims ir katėms su storu arba dviejų sluoksnių.

4. Patogu naudoti: Lengvas, non-slip gumos rankena, patogiai ir stabiliai laikyti.Jums visiškai mėgautis savo viliojimo laiko ir tai pet brush.Mėgaukitės patogus šepečiu patirties, ir minkštos, neslidžia ergonomiška rankena daro reguliariai viliojimo patogu ir lengva.Rūdžių nerūdijančio plieno dantys yra labai patvarus ir lengva valyti.

5. Dovana visiems naminių gyvūnėlių mylėtojams: Nes mūsų mokesčiai yra daugiafunkcinis viliojimo įrankį ir turi-turėti augintinių epiliatorius, tai bus puiki dovana pasirinkimas visiems naminių gyvūnėlių mylėtojams, kurie bus meilė jį.

Aprašymas:

Aišku, visi skirtingi kilimėliai ir painiojimąsi.Double sided pet šukos turi skirtingą skaičių dantis iš kiekvienos pusės.Mažesnis tankis pusėje yra dematting rake užsispyręs matts ir painiojimąsi.Didesnio tankio pusėje yra detangler, deshedding įrankį, arba pavilne rake greičiau rezultatus, retinimo ir kontrolės praliejimo.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: nerūdijantis plienas, plastikas

Dydis: 8.8*17cm

Pareigos: plaukų šalinimas, naminių gyvūnėlių priežiūros

Pritaikomumas: Jei šuo, katė

Pakuotė:

1 vnt * Pet Brush

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Taikymas: Šunų Kačių
  • Funkcija: Plaukų Šalinimo, pet grooming
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno, Plastikiniai
  • Dydis: 8.8*17cm

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros