Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas

1.Lango atidarytuvas: šis kūdikis saugos užraktas yra paprasta įdiegti prietaiso, kuris riboja atstumas langą galima atidaryti, Puikiai tinka namuose ir verslo saugumą.

2.Ne varžtus reikia: šiame lange reduktorius, nereikia naudoti varžtų tvirtinimo.Bet jūs reikia valyti abi lango paviršiaus, tada nulupkite lipdukas ant galinio lango užraktą ir klijuoti ant langų.

3.Puikus saugumas: šis langas užraktas yra gera, užkirsti kelią nelaimingiems atsitikimams dėl atidarytų langų, naudinga apsaugoti savo vaikus ir išvengti vagys ir įsibrovėlių.

4.Daugiafunkcis užraktai: šį langą reduktorius kūdikių saugos spynos taip pat gali būti naudojamas kaip šaldytuvas, spinta užraktas ir t. t.Atitinka jūsų gyvenimo poreikius.Puikiai tinka namų, visuomeninių, ligoninės, viešbučiai, mokyklos ir komercinėms reikmėms.

5.Lengva įdiegti: kai kabelis yra vieta, atidarymo atstumas lango yra ribotas, naudojant klavišą, kabelis gali būti pašalintas iš vieno galo ir langas gali būti atidaromas visiškai.Tinka daugelio tipų langams.

Integruotas spaudos formos korpuso išvengti smalsių ar lūžimo, efektyviai siekiant išvengti yra trumpas ir lengvai, atsparumas tempimui atsparus, patvarus ir tvirtas;

Lengva įdubimas, kietas anti-rust, patvarus ir dilimui;

Įrengimas: pasta;

Atrakinimo metodas: pagrindinis jungiklis

Dydis: 5.65 x 3.85 x 2,4 cm

Medžiaga: ABS

spalva Balta

Pakuotės turinys:

3 x security lock

3 x raktas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros