Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas

Aprašymas:

Minkštas pliušinis padengti, šis termosas bus jums jaustis patogiai, kai jis pradeda atvėsti.

Jis gali sumažinti raumenų skausmą, spaudimą ar spazmas, kaklo sustingimas, dismenorėja ir kt.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip šaltas kompresas vaikams su karščiavimu arba sumažinti patinimą nepilnamečio sužalojimo.

Plati burna yra lengva užpildyti, ir snapelis gali užkirsti kelią vandens iš gushing, kaip senas gumos.Karšto vandens maišelis gali išleisti šilumą ilgą laiką.

Jis tinka Kalėdų, kojinių įdaro, gimtadienius,s ir Motinos Diena.Tai dovana visiems.

Savybės:

Dydis (įskaitant paketas): 26 * 17cm/10.23 * 6.69 į

Produkto pavadinimas: karšto vandens maišelį

Svoris (įskaitant paketas): 180 (g)

Produktų Sąrašas:

1 * Karšto Vandens Maišelį

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Kiek mums žinoma Medžiaga: antgalis karšto vandens maišelis yra pagamintas iš triušio plaukų, kuri yra subtilaus prisilietimo.Ji neturi aštraus kvapo, bus ne skleisti kvapą, ir bus sukelti bloga poveikį jūsų uoslė.

2.Ilgalaikis Šilumos Išsaugojimas: Užpildykite butelį su karštu vandeniu ir įdėti jį į lovą už 10 minučių prieš miegą.Mūsų pliušinis karšto vandens paketas bus sukurti šilta miego aplinka jums.

3.Stora Atidarymas: geros sandarinimo turto suteikia jums sluoksnio apsaugos naudojant karšto vandens maišelis išvengti karšto vandens perpildymo, saugumą jums ir jūsų šeimai, ir išvengti karšto vandens perpildymo.

4.Lengva Užpildyti Karštu Vandeniu: šiltu vandeniu maišas didelis atidarymo dizainas, kuris gali apsaugoti jūsų rankas kiek.Kai jums užpildyti karšto vandens, jums bus ne būti sudeginti.

5.Platus Naudoti: Ar jis yra naudojamas laikyti šiltai esant šaltam orui, arba šaltas kompresas pacientams su karščiavimu ir sumažinti raumenų skausmas, šis karšto vandens butelis yra geriausias jūsų pasirinkimas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros