Šviesą atspindinčios Pinwheels su Statymų Paukščių Blizgančių Pinwheel

Kulka Taškų: 1.Paukščiai : Savo vaizdo atspindintis dekoratyvinių pinwheel naudoja vėjo judesio ir šviesos atspindžių išlaikyti paukščių toli atvykstantiems iš bet kurio kampo. 1 pakelis blizga atspindintis mylar pinwheels gali suktis lengvai vėjas, apsaugoti savo sode, ūkyje, ir vejai, kuriant šviesią flash atbaidyti paukščius.

2.Humanitarinės Sprendimus: sidabrinė pinwheel yra pagamintas iš saugių, netoksiškų plastiko medžiagos, kad nebus padaryta žalos aplinkai ir gyvūnams.Vietoj žalos paukščių, mūsų paukščių pinwheel prietaiso humaniškai gąsdina juos toli atspindi vaizdo šviesos.

3.Sodo Puošmena: Sodas suktuko pinwheel yra 19.6 cm aukščio, kad pakankamai pritraukti dėmesį paukščiai iš tolo.Jie yra labai gražus, nes jie pasukti į vėjo ir atspindi saulės šviesą.Šių pinwheels darbas kaip ir bet kuris kitas holografinis juosta ar panika juostos, o jie taip pat yra elegantiškas, be savo sodo.

4.Lengva Įdiegti: Lengvai mount šių paukščių blinder pin ratų apie savo rajoną su tiesioginių saulės spindulių ir vėjas veiksmingai naudoti.Kiekvienas iš jų ateina su patvarus stick lazdele kurios gali atsispirti stiprūs vėjai.

5.Plačiai Naudoti: paukštis pinwheel yra ir praktiška, ir dekoratyvūs.Jis gali būti naudojamas žemės ūkio naudmenų apsaugoti ryžių ir daržovių arba pakabinti ant medžių vaisių, arba vynuogių, siekiant apsaugoti jūsų daržai, sodai, klėtis, medžių, atokiau nuo paukščių.Į pinwheels taip pat gali būti naudojamas kaip juokinga žaislai vaikams.

Specifikacija:

Medžiaga: netoksiški plastikiniai

Dydis: apie 9.4*19.6 cm kiekvienas

Pakavimo Sąrašas:

1*Šviesą Pinwheels

Pastabos:

1. Šviesą atspindinčios pinwheels jums gauti yra jt-surinkti, prašome surinkti gavus.

2. Dėl vadovo matavimo, ten bus tolerancijos produkto dydis, kuris yra taikomos konkrečiam produktui.

3. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome apie tai.

Žymos: Vėjo Suktuko, paukščių atgrasymo vėjo malūnas, Paukščių Scarer, Vėjo Malūnas Pinwheel, vėjo malūnas geležies, sodo dekoro šalis, paukščių distractor, šviesą atspindinčios pinwheel, Sodo Vėjo Malūnas, vėjo malūnas sodas, pinwheels.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros