Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas

Aprašymas:

Aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS: ledo kavos virimo aparatas yra pagamintas iš aukštos boro silikatinio stiklo, ir 304 nerūdijančio plieno ir silikono laikyti kavos aromatas.Puikiai tinka namuose, biure ir kavinė naudoti.

LENGVA NAUDOTI: Jūsų geriausias pagalbininkas alaus kavos, pridėti 15 gramų kavos miltelių, Lediniame Kavos virimo aparatas lašų vieną lašą ledo vandens kas dvi sekundes, ir laiko trunka 4 valandas.Kai visas ledas apvarvėti ne, jums bus šilkiniai, gaivus kavos.

300ML: talpa 300ml, tai Ledas Šaltas Užvirinti Dripper gali suteikti jums savo kasdienio kavos ar arbatos.Tuo pačiu metu, taip pat galite patirti skirtingų alaus metodas su šio lėtai lašinamas kavos aparatas.

NUIMAMAS IR LENGVAI valomas: Šalto Užvirinti Kavos virimo aparatas yra greitai ir lengvai surinkti.Puodeliai yra nuimamas ir lengvai valomas, todėl jūs galite lengvai juos valyti po naudojimo.

PUIKI DOVANA: Ledas Šaltas Užvirinti Kavos Dripper yra puikus naujas kavos tyrinėtojai ir prieskoniais kavos mėgėjams tiek, todėl puiki dovana šeimai, draugams, kavos mėgėjams.

Specifikacija:

Medžiaga: Aukštos Boro Silikatinio Stiklo, + 304 Nerūdijantis Plienas + Silikono

Talpa: 300ml

Dydžių Lentelė:

Ledo Taurė: 71x71x64mm/2.80x2.80x2.52inch

Kavos Puodelio: 81.5x75x9mm/3.21x2.95x0.35inch

Filtras Taurė: 78x78x57mm/3.07x3.07x2.24inch

Komplektą Sudaro:

1 Nustatyti Šalto Užvirinti Kavos Virimo Aparatas

Pastaba:

1. Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

3. Linkime jums nuostabių perkant internetu!

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros