Aprašymas:

Šis pliušinis nykštukas lėlės yra pagamintas iš audinio, kuris yra ekologiškas ir nekenksmingas.Du saldus stilius nykštukas lėlės ir jų mielas ir minkštas dizaino, yra labai mylimas žmonių.Tikiuosi, kad tai atneš laimę į jūsų šeimai ir linkime jums linksmų atostogų.

Techniniai duomenys:

Dydis: apie 14x7x25 cm/5.51x2.76x9.84 cm

Svoris: apie 195g

Stilius: pora modelių (vyrų/moterų)

Pakavimo Sąrašas:

1xPlush Nykštukas Lėlės

Pastaba:

Prašome suprasti, kad spalvos mūsų gaminys gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl apšvietimo efektas ir fotografavimo kampas.

Prašome patikrinti, ar išsami informacija apie konkretų dydį, produkto nuotraukos.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Prasmingas Apdaila: Tai mielas pliušinis nykštukai sėkmės ir laimės jūsų šeimai.Su šių žavinga beveidis pliušinis nykštukai.lentynos ar stalinis bus gerai dekoruoti.

2.Minkštas Pliušinis Lėlės: Į pliušinis lėlės yra aukščiausios kokybės ir išskirtinį kokybiškos, minkštos veltinio audinio, kuris yra labai minkštas ir patvarus.Informaciją apie kiekviena lėlė yra subtilus, suteikiant jums patogią touch.

3.Novatoriškas Dizainas: Mūsų gnome lėlė, skirta su elnio ragus ir turi Easter egg.Į pliušinis ilga barzda rožinė ir mėlyna yra suporuotas su cute bunny ears.Juos naudoti papuošti savo namus su švenčių džiaugsmo ir laimės.

4.Papuošti Vestuvių Kambarys: spalva ir forma, tai pora nykštukas lėlė yra puikus dekoravimas, jaunavedžių kambarį kaip novatoriškas vestuvių dovana.Lėlės, turinčios atnešti laimę palaiminimus į savo gyvenimą.

5.Atostogų Dovanų: spalva švedijos nykštukas pliušinis žaislas yra labai mielas.Pora pliušinis lėlės yra labai siųsti tinkamų berniukas ar berniukas.Taip pat galite įsigyti daugiau kaip dovanos jūsų draugams.

  • Medžiaga: Medžiaga
  • Proga: Naujieji Metai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros