Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas

CM4, Kad CM3, Adapteris, Skirtas Aviečių Pi Skaičiavimo Modulis CM4/CM3+/CM3/CM3L Serijos Adapteris Valdyba Pritaria, 3V/5V 1. Tai CM4, kad CM3 adapteris konvertuoja vėliau kaip Raspberry Pi Apskaičiuoti 4 Modulis sąsaja CM4, kad CM3, leidžianti CM4 prisitaikyti prie senojo CM3+/CM3/CM3L serija.

2. Pradinis tikslas dizainas: Nuo Aviečių Pi skaičiavimo modulis, 3 CM3 modulis yra trumpas tiekimo, CM4, kad CM3 adapteris skirtas konvertuoti CM4 modulis su CM3 sąsaja.

3. Už Aviečių Pi Apskaičiuoti 4 Modulis (CM4) modulis remiasi veiklos Aviečių Pi 4 B Modelis, bet su mažesnio form factor, tai idealiai tinka montuoti į produktus ar projektus, kurie neturi daug klasikinių Aviečių Pis.

4. Į CM4 naudoja tą patį quad-core ARM Cortex-A72 procesorius, dviguba vaizdo jungtys, Gigabit Ethernet, UART, I2C, SPI, I2S, ir kai kurie PWM.

5. Kompaktiška Konstrukcija: Mažas ir lengvas, dėl giliai įsišaknijusių programos, jūs galite gauti visus skaičiavimo galia Aviečių Pi 4 kompaktiškos.

Produkto pavadinimas: CM4, kad CM3 adapteris valdyba

Gaminio dydis: 67.6 x 46.5 mm

Pastaba: Prieš maitinimui ant, prašome patvirtinkite, kad CM4 modulis yra tinkamai įdiegta adapteris valdyba

Medžiaga: PCB

spalva: mėlyna

Pakuotės Turinys:

1 x CM4, kad CM3 adapteris valdyba

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros