Kulka Taškų:

1、【Pagerinti Šilto Oro Cirkuliacija】Šilumos energija Varomas Viryklė Ventiliatorius paskirsto šilumą aplink kambarį ir pakelia temperatūrą, pagerina šilto oro cirkuliacija, sukelia didesnį komfortą ir sumažina medienos suvartojimas krosnis.

2、【Mažesnį Triukšmą】Židinys Ventiliatorius turi naujai sukurta peilis su daugiau oro ir mažesnį triukšmą.Jis veikia ne mažiau kaip 32 decibelų, todėl jūs galite mėgautis karšto oro rami ir jauki aplinka.

3、【Pasirinktos Medžiagos】Šiluminis Ventiliatorius yra pagamintas iš nerūdijančio plieno medžiagos, kurios turi savybes, rūdžių, atsparumas, atsparumas dilimui, ir geras šilumos laidumas, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

4、【Greitas Montavimas】Medienos Viryklė Gerbėjų yra lengva įdiegti.Galite pritvirtinti tiesiai ant viryklės arba prisijungti degiklis, jokios papildomos sąrankos reikia.Jis yra plačiai naudojamas medienos medžiagos, degimo krosnys, granulių židiniai ir kt.

5、【Masto Programos】Šilumos energija Varomas Ventiliatorius yra plačiai naudojami.Jis tinka medienos deginimo krosnis, dujų viryklės, granulių židiniai ir kt.Tai nereikia montuoti ar naudoti elektros energiją, tai labai patogu

Aprašymas:

Šilumos energija Varomas Viryklė Ventiliatorius padės sumažinti kuro suvartojimą ir sušilti patalpoje greitai.Paskirsto šilumą aplink kambarį, ir kyla temperatūra, gerinti šilto oro cirkuliacija, užtikrintų didesnį komfortą ir sumažinti suvartojamos medienos kiekis krosnyje.

Specifikacija:

Dydis: apie 18.6*16.2*9.3 cm/7.3*6.3*3.66 colių

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Svoris: apie 900g

Produktų sąrašas:

1* Šilumos Energija Varomas Ventiliatorius, Viryklė

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir filmavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

  • Tipas: Dumplės
  • Modelio Numeris: šilumos energija varomas ventiliatorius, viryklė
  • Sertifikavimo: CE
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros