Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas

Apžvalga:

Siekiant pateikti geriausios kokybės maišytuvai puikiai akustinės aplinkos, jums reikia geriausių garso difuzoriai.Akustinis difuzoriai sklaida atspindėto garso būdų, kaip išspręsti garso problemas ir pagerinti kokybę, aiškumas, ir tonacija garso.

Meninė-ieško Akustinis Medinės plokštės pateikti skaidrią garso aiškumas.Kolegija yra puikus combo dailiai susijęs garso slopintuvai ir garso difuzoriai.

Arrowzoom™ Difuzinis PRO Royal Žiedlapių Akustinis Medinės grupė siūlo all-in-one sprendimas jūsų studija.Jūs galite gydyti savo įrašą kosmoso akustika naudojant šią Absorbcija-Difuzijos combo.Jis padeda suvienodinimo garso srityje vidurio ir aukštų dažnių ir daro kambarį Estetiškai malonus.Jie taip pat idealiai tinka viešose vietose, kur kambario akustika trukdyti jūsų malonumą.Tai gali būti jūsų darbo vietoje arba vietos restoranas, kur kalbos aiškumą yra pažeista ar kambarys yra per daug garso aidėjimas ir per garsiai.

Privalumai:

Pagerinti Garso Kokybę akustinių difuzorius veikia garso diffusor - ji išsaugoma natūrali garso energijos kambario ir pašalina stiprus aidai vienu metu.

Dizainas yra puikus tiems, kurie mėgsta tiek meno ir muzikos.Mūsų akustinių difuzoriai, ir mūsų naujas derinys absorberio / akustine difuzorius produktai suteikia savo kambarį ir savo garso kai kurių papildomų tekstūros, kuris atrodo ir skamba neįtikėtinai.

Aukštos Kokybės Medžiagos, dizainas yra gražus ir aukštos kokybės Oakwood su medienos-laminavimas.Plokštės yra universalus stiliaus ir gali būti montuojamas ant sienos arba lubų.Medienos gerai dera su bet kokio interjero ir ateina iš įvairių spalvų.

Gaisro Klasė: Euroclass E

Programos:

Įrašų Studijos;

Namų Kino Sistemomis;

Muzika Kambariai;

Biuro Aplinkoje;

Repeticija Kambariai;

Auditorijos;

Konferencijų Salės;

kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Laminuota MDF ir Putų (tipo M1);

Spalva: Putos - Juoda grafito / Laminuota MDF - Prieinama, 10 spalvų variantų;

Gaisro Klasė: Euroclass E;

Sklaidos diapazonas: 200Hz iki 5000Hz;

Bendras N.R.C.: 0.64;

Matmenys: 29 x 29 x 5 cm / (11.5 x 11.5 x 2);

Svoris vieno Grupė: 2.2 kg / (1.05 kg);

Pastabos:

-Sienos tvirtinimo įranga nėra įtraukta.

-Spalva produkto nuotrauka gali skirtis nuo spalvos tikrasis produktas.Taip yra dėl spalvų iškraipymų, vaizdo kameros parametrus ir kitų veiksnių.

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp monitoriaus, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

2. Mes gali išskaidyti savo užsakymą į keletą siuntų, pašto ir sekimo numerius bus teikiama.

3. Įsitikinkite, kad paviršius yra ŠVARUS ir SAUSAS, prieš klijuojant.Kitaip tai bus ne klijuoti tinkamai.

  • Tipas: Sandarinimo Juostų
  • Modelio Numeris: KK1309
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros