Sveiki atvykę į Xuan meno apdaila parduotuvė, Parduotuvė profesionalių pardavimo relay!

1.Mes daugiausia parduodame automobilių relės ir namų ūkio relės,Įvairūs jungikliai

ar relės, mes esame profesionalų!Mes visi turime sandėlyje, jeigu atsargos yra išnaudotos, mes jus informuosime, kai pirmą kartą!

Patarimas: jei yra keli modeliai, pavadinimas, palikite pranešimą apie tai, kad mums pasakyti, kuris modelis jums reikia.Jei nėra pranešimų, mes išsiųsti nuotrauką modelis mūsų parduotuvėje.

Jei parduotuvėje negalite rasti modelį reikia dėl riboto elementų skaičius

Prašome kreiptis į paslaugų stalo, mes stengiamės išspręsti šią problemą, pagal jūsų poreikius ir rasti atitinkamą modelį už jus.Viską, ką turime, yra mūsų didžiausia motyvacija ir noras!

Prašome don ' t teigia, savavališkai, nes tai bus sukelti uždarymo mūsų parduotuvėje.

Mes tinkamai kovoti su po pardavimo, problemų, jums labiausiai priimtino atsakymo!

Jei nesate patenkinti produkto gaunate, neskubėkite atverti ginčų, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo darbuotojai, mes spręsti savo problemą kuo greičiau, kol būsite patenkinti.

Penkių žvaigždučių įvertinimas yra mūsų didžiausia motyvacija!Jei manote, kad produktas yra geras, gavęs prekes, pardavėjas taip pat yra gera, ar gali mums penkių žvaigždučių aukštos pagirti!Bet jūsų palankias komentarus gali atnešti mums, begalinis energijos.Ačiū!

2. pakuotės sistemą Mes naudojame, kraft popieriaus maišelį arba kartoninė pakuotė, gali efektyviau apsaugoti produktą!

Produktų ekranas :

bendros problemos:

1. Q: kokios pakavimo naudojamas

A: mes naudojame kraft popieriaus arba kartono pakuočių, kurias galima veiksmingai apsaugoti produktų paketą ir žymiai sumažinti žalą

2. Q: kokios logistikos bus naudojamos vežti?

A: Newbrand.lt yra pagrindinis standartinis pristatymas

3. Q: ką daryti, jei paketas negali būti gautos?

A: Newbrand.lt standartinis pristatymas teikia visą stebėjimo ir garantija, visos pakuotės.Nesijaudinkite.Jei paketas nebuvo atnaujintas ilgą laiką, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba ar naudoti logistikos numerį užklausą stebėjimo informaciją.

4.Q: ką daryti, jei pakuotėje nėra atvykti ilgą laiką?

A: po paketas atvykus į pristatymo punktą, galite kreiptis ar eiti į artimiausią pašto skyrių patikrinti, ar paketas su sekimo numerį, ir tada pasiimti savo paketą.

5. Q: ką daryti, jei pakuotė yra pažeista ar produktas turi problemų?

A: kreiptis į klientų aptarnavimo kuo greičiau gavusi express".Mes aktyviai išspręsti problemų, jums aprašyti.Prašome būti tikri, ir duoti jums priimtino atsakymo

Išvada:

Nes yra daug rūšių, relės,jei jūs negalite rasti jiems mūsų parduotuvėje, taip pat galite užduoti mums klausimus.Mes stengiamės jums padėti ir, kad esate patenkintas.Jei gerai jaučiatės gavęs prekes, galite palikti mums gerą komentarą?Jūsų parama yra mūsų didžiausia motyvacija!Labai ačiū.

  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Naudojimas: Bendrosios Paskirties
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros