Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas

Hamakas Kabo Rinkinys - Sunkiosios 360 Laipsnių Pasukti Sūpynės, Kabliai, 500KG Talpos Nerūdijančio Plieno Kablys, Itin Patvarus, Veranda, Pakabos, Sūpynės, Lubų Hamakas Mount Sūpynės, Kėdės, Joga, Daug Patalpų, Lauko treniruoklių Salė

Ypatybė:

1. Saugumas: 4 skyles diske yra įrengtos, su 4 varžtais siekiant užtikrinti saugumą, tvirtumą ir jokių rūdžių.

2. 360 sukimosi dizainas, sunkiųjų komercinių inkaravimo tašką, skirtoms vaikams ir suaugusiems, su statinė apkrova 500KG.

3. Guolių svoris priklauso nuo dydžio ir guolių talpa šviesos, kuri rokeris rankos yra prijungtas.Prieš įdiegdami programą, įsitikinkite, kad šviesos yra tinkamo dydžio ir palaiko.

4. Lengva instaliacija-įrengta padėklai ir plėtimosi varžtai, kuris gali būti įrengtas ant medinių sijų, kedras medžių, sijų ir/ar betono.

5. Plačiai naudojamas: veranda, sūpynės laikiklis rinkiniai, kūdikių įranga, žaislai, sūpynės, džiunglės hamakai, vaikų fitneso įranga, veranda, sūpynės, spyruokles, panaudoti treniruoklius, mūšis lynai, žiedai, sporto reikmenys, sunkiųjų smėlio maišais, smėlio maišais, joga sūpynės, sūpuoklės, gimnastikos ir jogos oro apversta trapecija vietos, kurios yra lanksčiai naudoti ir gali pakabinti bet kitų sunkių daiktų.

Specifikacija:

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Svoris: 375g

Guolių talpa: 500kg

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Paketai:

1 X 90mm Diskas

4 X Inkarai

1 X Lock Sugauti

  • sūpynės kabliukai: Aparatinės Įrangos Priedai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Hamakas Pakaba: Aparatinės Įrangos Įrankis
  • Modelio Numeris: Hamakas Kabo Rinkinys
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Plytelių klijavimas
  • Sertifikavimo: NĖRA

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros