Savybės:

1. Multi funkcinis įrankis: reguliuojamas stebi viršuje lentyna gali būti taikomi ekrano viršuje lentyna, ir tada pateikti kai kurie daiktai, apie tai, ar jis gali būti taikomas kaip mobiliojo telefono stovas, atneš jums tinkamą aukštį ir matymo kampas mėgautis patogiai, idealus žiūrėti video ir žaisti žaidimus namuose.

2. Stabili konstrukcija: mūsų ekrano lentynos yra įrengta su 2-kojos atrama dizainas, turi daugiau paramos, svorio ir daugiau pastovus palaikymas; pirštai yra padengtos silikono medžiaga, siekiant išvengti braižymo ekrano, todėl galite naudoti ramiai.

3. Paprasta įdiegti: jūs galite įdiegti monitorių, aukščiausios lentynos bet kuriuo metu lengvai, nereikia kitų priemonių, paprasta įdiegti ir pašalinti su reguliuojamu dizainas, tiesiog prisitaikyti ir rasti tinkamą kampą, ir tada įdiegti į TELEVIZORIŲ, kompiuterio ekraną, jums sutaupyti daug laiko ir energijos.

4. Praktiniai ypatumai: su šiomis kompiuterio ekrane, lentynos, jie gali padėti jums vieta kai nuotolinio valdymo pultai, maršrutizatoriai, skaičiuotuvai, žaislų, knygų, nuotraukų rėmeliai, maži augalai, namų dekoro ir kitus elementus, todėl, kad jūsų stalas, žurnalinis staliukas, kompiuterio stalas iš biuro ar namų daugiau tvarkingas.

5. Medžiagos ir matmenys: ekrano viršutinės lentynos yra pagamintas iš tvirto plastiko, kuris yra tvirtas ir patvarus, todėl jį galite pasiekti savo įvairių poreikių; yra didelių ir mažų dydžių, galite pasirinkti, tiks labiausiai plokščias ekranas dydžių ir atneša jums patogiau

Aprašymas:

Reguliuojamas ekrano viršuje lentyna gali būti taikomas pateikti maršrutizatoriai, skaičiuotuvai, telefonų, kuri yra patogi, imtis dalykų ir netrukdys peržiūra ekrane; Su juo namuose ar biure, galite gauti daugiau valymo, tvarkinga ir jauki aplinka.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Montavimo būdas: kablys tipas

Spalva: Juoda, balta(pasirinktinai)

Dydis: Didelis: 29.9*11.5*3cm, Mažas: 22*11.5*3cm (pasirinktinai)

Pakuotė:

1 * Lentynos

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Žymos: skoda planšetinio kompiuterio stovas, y2k tv pasėlių viršų, bambuko apšvietimo stovas, negabaritinių tv stovas, bambuko stendas f kaitrinis, pjedestalo planšetinio kompiuterio stovas, tv box para tv turbo, nuimamas planšetinio kompiuterio stovas, bambuko medinis stendas, tablet stand oem.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros