Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas

LUDA 4 Vienetų Augalų Stendas vidaus Ir Lauko Metalo Rūdžių Įrodymas Augalų Stendas, Klasikinis Vazonas Stovi

[Tinka vidaus ir lauko darbams] Naudoti augalų stovi patalpoje rodyti savo mėgstamų gėlių vazonus.Padėkite ant gyvenamasis kambarys, miegamasis, virtuvė, balkonas tarnyba ar lauko apšvietimas iš kietmedžio grindys ar kilimai, papuošti kiemelį veranda, terasa, vejos ir Sodo plotas.Jūs galite įdėti mažų ir vidutinio dydžio įmonių, vazoninių medžių, gėlių vazonai, vazos, viskio statinės, šiukšliadėžės, šiukšlių skardinės, dėžės, vaisių krepšeliai arba skalbinių dėžės.

[Funkcijos] Šios vertikalios augalų stendas pateikia būdą, kaip liftas augalai nuo grindų elegantiškai.Kėlimo augalai gali geriau nusausinkite ir cirkuliuoja orą lauke, ir būti netvarka.Be to, augalų parama gali apsaugoti grindis nuo žalos ir išlaikyti grindų valyti.

[Klasika sukama dizainas] viršų augalų bazė yra apvali, su plokščiu klasikinis meno sūkurį.Su tiesiomis kojų ir labai kreivų kojų, šie laikikliai yra elegantiškai proporcingas ir tvirtas struktūrą, kuri gali palaikyti įvairių vazoninių augalų ir gėlių vazonai sveria mažiau nei 100 svarų.

[Neperpučiamas juoda danga] Rankinio kalimo su bauda kaustytomis geležies, šie laikikliai yra baigtas su matinės juodos spalvos milteliniu, padaryti ją labiau tekstūruotos išvaizdą, kuri labai tinka dauguma namus ir sodo dekoravimui ir apdailai, daugiau nei įprasta skysčių dažai atsparūs ir labiau atsparus įbrėžimams.

Spalva:Juoda/Bronzos

Medžiaga:metalas

Dydis:24x13CM

Pakuotės Turinys:

4 * metalo augalų stendas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: metalo augalų stendas, Gėlių Stovas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Metalo
  • Pakopų skaičius: 1

Atsiliepimai (0)

Jūsų peržiūros